Vijesti

DeepDiscount prodaje HD DVD filmove jeftinije od Amazona

Deep Discount logoSamo nekoliko sati nakon što je Amazon presjekao cijene HD DVD naslova popola, DeepDiscount je napravio sličnu akciju uz još malo više rezanja.

Mada su neki vjerovali da cijena ne može pasti niže za filmske naslove koji dolaze u punoj 1080p HD rezoluciji, to se ipak događa, a DeepDiscount trgovina je najbolji primjer. Dobar dio naslova ima cijenu od samo 12.2 dolara što je pod današnjem srednjem tečaju dolara oko 60.4 kune, a to je zbilja povoljna ponuda, čak dvostruko niža od prosječne cijene DVD-a kod nas. Ako pogledamo koji su naslovi najskuplji u Deep Discountu, možemo vidjeti da su to cijele sezone serija, kolekcije filmova i The Best Of kolekcije.

Kako bilo da bilo, želite li jeftino gledati filmove u HD formatu koji propada i za koji uskoro neće biti novih naslova razmislite o ovoj prilici – ili pričekajte jel će tko ponuditi još nižu cijenu u narednim danima :)

DeepDiscount HD DVD offer

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!