Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Na testu: Panasonic 40CS520E Full HD televizor

Na testu: Panasonic 40CS520E Full HD televizor

panasonic-cs520e-header

Nakon testa Panasonicovog 55CX680E Ultra HD televizora serije 6, odlučili smo provjeriti što nudi proizvođačev najpovoljniji Smart TV za 2015. godinu – CS520E. Model serije 5, dostupan u veličinama od 40″, 50″ i 55″ donosi osnovne mogućnosti u vidu zaslona velikog kontrasta, Full HD oštrine slike, te My home screen naslovni ekran s pristupom aplikacijama. Tu je i reproduktor multimedije i internet pretraživač no ne Firefox već onaj isti koji je kompanija koristila proteklih godina.

100 Hz BMR se brine da dinamična slika ne izgleda poput akvarela, a Bright Panel Plus u kombinaciji s polu-sjajnim ekranom prihvatljivu svjetlinu čak i uz veću količinu ambijentalnog svjetla. Korisniku je na raspolaganju i nekoliko predložaka za sliku, uključujući i “kino” predloške koji obećavaju realističan prikaz filmskih kadrova, uz mogućnost dodatnog podešavanja putem dostupnih kontrola.

panasonic-cs520e-side

Za zvuk se brinu stereo zvučnici snage 2 x 10 W, punog raspona i sa simulacijom surround zvuka uz pomoć V-Audio tehnologije.

Vizualno, CS520E je vrlo elegantan televizor kombinacije crne i srebrne boje, kvalitetno konstruiran s vrlo čvrstim postoljem koje nam se od prvog trena svidjelo. Unatoč tomu što metalni dijelovi nisu dominantni, televizor djeluje mnogo manje plastično od primjerice južnokorejskih rivala, posebice u seriji 5.

Test ovog mališana očekujte uskoro, a sve detalje vezane za podešavanje slike možete pratiti u objavama na našem novom YouTube kanalu “TV Calibration with Darko

Slijedi video raspakiravanja:

Službena stranica: Panasonic Hrvatska

Na test ustupio: Sonus Art

sonus-art

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

6 komentara

 1. Kad će bit test 55-65” 4k? Tipa Panasonic CX740?
  Lijep pozdrav

 2. Zašto ove godine kasne novi modeli TV-a?
  Da je samo neki prizvođač,pa ajde,ali baš svi!?

  • Pitao sam, kažu da ima jako puno prošlogodišnjih modela i dalje na lageru, te da njih nastoje što više očistiti prije dolaska novih modela.

   • Pa kada su idioti naravno da nece da ih ociste. U Makedoniji cene su ostale ISTE, a 2015 modele se broje na jednu ruku. Pa nismo bas toliko budale…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*