Audio-video uređaji

Bang & Olufsen-ov novi BeoVision proizvodi nude vrhunski dizajn i paprene cijene

B&O logoBang & Olufsen se vraća u igru novom BeoVision serijom vrhunski dizajniranim BeoVision 8 32-inčnim LCD-om i dvjema Beovision 4 plazmama.

BeoVision 8 dolazi s inovativno dizajniranim centralnim zvučnikom koji poboljšava kvalitetu dijaloga, a koji je integriran u samo kućište televizora. Naravno, radi se o 720p LCD zaslonu čija se cijena smatra “osnovnom”, te iznosi samo 3,950 dolara, što nije ništa previše iznenađujuće za ovog proizvođača. Ovaj HDTV zaslon se očekuje na tržištu negdje u veljači.

BeoVision 8

BeoVision 4 plazme, s druge strane, podiže kvalitetu slike na sasvim novi nivo uz pomoć Automatic Color Management sustava koji se sastoji od mehaničke ruke koja nadgleda stanje i degradaciju svake individualne ćelije plazme, te automatski regulira temperaturu boje. Ovo je potpomognuto Automatic Picture Control optičkim senzorom ugrađenim na kućište televizora, a koji prati osvjetljenje ambijenta, te shodno tome prilagođava prikaz slike.

 BeoVision 4

Prateći centralni zvučnik, BeoLab 10, obećava svojim trokutastim izgledom “sweet spot u svakom dijelu prostorije”, što je često obećavana funkcija na raznim modelima ovog i drugih proizvođača, no rijetko kada uspješno realizirana.

 BeoLab_10

Cijene su slijedeće: 65-inčna plazma će se prodavati od ožujka za 13,500 am. dolara, 50-inčna za 7,500, dok će trokutasti centralni zvučnik biti dostupan za samo 4,000 dolara. Cijene su takve kakve jesu, ipak je to B&O, no za kupce željne vrhunskog dizajna i kvalitete, ovo su proizvodi koji bi vas mogli interesirati.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!