Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Bang & Olufsen-ov novi BeoVision proizvodi nude vrhunski dizajn i paprene cijene

Bang & Olufsen-ov novi BeoVision proizvodi nude vrhunski dizajn i paprene cijene

B&O logoBang & Olufsen se vraća u igru novom BeoVision serijom vrhunski dizajniranim BeoVision 8 32-inčnim LCD-om i dvjema Beovision 4 plazmama.

BeoVision 8 dolazi s inovativno dizajniranim centralnim zvučnikom koji poboljšava kvalitetu dijaloga, a koji je integriran u samo kućište televizora. Naravno, radi se o 720p LCD zaslonu čija se cijena smatra “osnovnom”, te iznosi samo 3,950 dolara, što nije ništa previše iznenađujuće za ovog proizvođača. Ovaj HDTV zaslon se očekuje na tržištu negdje u veljači.

BeoVision 8

BeoVision 4 plazme, s druge strane, podiže kvalitetu slike na sasvim novi nivo uz pomoć Automatic Color Management sustava koji se sastoji od mehaničke ruke koja nadgleda stanje i degradaciju svake individualne ćelije plazme, te automatski regulira temperaturu boje. Ovo je potpomognuto Automatic Picture Control optičkim senzorom ugrađenim na kućište televizora, a koji prati osvjetljenje ambijenta, te shodno tome prilagođava prikaz slike.

 BeoVision 4

Prateći centralni zvučnik, BeoLab 10, obećava svojim trokutastim izgledom “sweet spot u svakom dijelu prostorije”, što je često obećavana funkcija na raznim modelima ovog i drugih proizvođača, no rijetko kada uspješno realizirana.

 BeoLab_10

Cijene su slijedeće: 65-inčna plazma će se prodavati od ožujka za 13,500 am. dolara, 50-inčna za 7,500, dok će trokutasti centralni zvučnik biti dostupan za samo 4,000 dolara. Cijene su takve kakve jesu, ipak je to B&O, no za kupce željne vrhunskog dizajna i kvalitete, ovo su proizvodi koji bi vas mogli interesirati.

Izvor: EngadgetHD

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*