Akcije i promocijeAudio-video uređajiVijesti

5 godina jamstva na LG-jeve Personal TV modele do kraja rujna 2012.

LG_M2482_5yrs-warranty

LG-jeva Personal TV serija kombinira modele dijagonala praktičnih za upotrebu uz stolno računalu, no uz integrirane prijamnike i sve one značajke koje susrećemo kod televizora korejskog proizvođača. Testirani model M2482 je pokazao odličan odnos cijene i performansi na našem testu, stoga nam je drago što je LG odlučio produžiti jamstvo za navedeni i ostale modele iz spomenute serije na 5 godina, uz uvjet da se model kupi do kraja rujna ove godine. Više detalja u službenoj objavi u nastavku.

Zagreb, 29. kolovoza 2012. – Kako bi izrazio zahvalnost potrošačima koji su se odlučili za premium Personal TV (monitor s TV prijamnikom), LG Electronics (LG), umjesto uobičajenog trogodišnjeg, osigurava posebno promotivno jamstvo – 5 godina sigurnosti. Unutar ovog razdoblja od 5 godina osigurani su besplatni popravci i dijelovi u slučaju kvara, a ponuda vrijedi za modele M52, DM52 i M2482D kupljene u Hrvatskoj u razdoblju od 15.8.2012. do 30.9.2012.

LG-evi novi Personal TV-i kombiniraju prednosti televizora i monitora. Korisnici, tako, mogu uživati u mnoštvu medijskih usluga na samo jednom zaslonu – neovisno je li riječ o OTA HD emitiranju ili digitalnom Full HD sadržaju. Modeli uključeni u promociju opremljeni su IPS ili MVA panelima koji osiguravaju vjerne boje i ekstremno širok kut vidljivosti.

Uz vrhunsku kvalitetu slike, ovi uređaji nude i brojne zabavne značajke, među njima i prikaz slike u slici (Picture-In-Picture) koji korisnicima omogućava otvaranje više zaslona kako bi istovremeno mogli gledati televizijski program i raditi na računalu. Uz dva HDMI ulaza, povezivanje igraćih konzola, set-top box i drugih uređaja moguće je u trenu. Osim toga, značajka USB Quick View eliminira dugotrajno podizanje operacijskog sustava pa korisnici brzo i jednostavno mogu gledati sadržaje kao što su filmovi, videozapisi i slike.

LG-evi Personal TV-i opremljeni IPS (In-Plane Switching) panelima imaju kut vidljivosti od čak 178 stupnjeva, prikazuju iznimno vjerne i postojane boje te osiguravaju glatke prijelaze koji značajno smanjuju zamućenje nastalo uslijed brzih pokreta u akcijskim scenama, sportu ili videoigrama. Ovi se paneli razlikuju od uobičajenih Twisted Nematic (TN) panela prema tome što se kod njih molekule kristala pomiču paralelno s ravninom panela, a ne okomito što smanjuje količinu raspršene svjetlosti u matrici i osigurava veću kvalitetu slike.

U kampanju 5 godina sigurnosti su uključeni sljedeći modeli Personal TV-a s različitim dijagonalama zaslona:

  • M2252D,
  • M2352D,
  • M2452D,
  • M2752D,
  • DM2352D,
  • DM2752D i
  • M2482D.

Uvjeti i pravila ove promocije dostupni su na stranicama http://www.lg.com/hr/it-proizvodi/personal-tv/5-god-sigurnosti-kolovoz-2012.jsp

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!