Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Engadget HD Recenzija: Toshiba Super Narrow Bezel HDTV

Engadget HD Recenzija: Toshiba Super Narrow Bezel HDTV

Toshiba SuperNarowBezelNajnoviji Toshibin HDTV nosi ime Regza Super Narrow bezel LCD TV, koji su sretnici mogli uživo pogledati na ovogodišnjem CEDIA sajmu.

Iako volimo govoriti o tome kako TV super izgleda, ipak kvaliteta slike nije najvažniji parametar kada biramo novi televizor. Mnogima su same dimenzije televizora ograničavajući faktor zbog regala koji nude prostor određenih dimenzija i televizor veći od xxx dimenzija jednostavno ne mogu ugraditi. Na kraju krajeva, tko ne želi imati najveću moguću dijagonalu ekrana s obzirom na raspoloživi prostor?

Toshiba SuperNarowBezelZa takve korisnike, Toshibin posljednji HDTV je pravo rješenje. Ekran ima izuzetno uzak okvir, tako da dijagonala zaslona je tek nekoliko inča manja od ukupne dijagonale cijelog televizora.

Čak i ako ne tražite ekran velike dijagonale, postoji nešto posebno kod ovog modela s obzirom da djeluje kao da ekran pluta po zidu – okvir se skoro pa i ne uočava.
Izvor: engadgethd.com

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*