Home » Vijesti » Igranje na Nintendo Wii konzoli protiv HDTV 1080i/p igara na Sony PS3 & Xbox 360 konzolama?

Igranje na Nintendo Wii konzoli protiv HDTV 1080i/p igara na Sony PS3 & Xbox 360 konzolama?

X-Box 360, Playstation 3 & WiiPitanje koje je ujedno vrlo jednostavno i komplicirano, a odgovor još zanimljiviji – osvaja li ljude više igrivost ili igranje u HD kvaliteti?

Zamislimo na tren da Ninteno Wii konzola ima mnogo bolju igrivost od Sony-jeve PS3 i Microsoft-ove X-Box 360 konzole – biste li žrtvovali odličnu igrivost koju nudi Wii za nedvojbeno bolju tehnologiju kojom raspolažu PS3 i 360 konzole?
Iako neki igrači ne bi mogli zamisliti život bez svoji HD igara u punoj 1080i/p rezoluciji, mišljenja sam da igrivost i kvalitete Wii konzole dolaze na vidjelo tek na zabavama kada se okupi grupica prijatelja i odluči dobro zabaviti. Igram se na PS3 konzoli svakodnevno, bilo sam ili u društvu prijatelja, također na dobrom HD televizoru.
Izvor: product-reviews.net

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. a glupog li razmišljanja ?????????????
    po stoti put iste idiotarije, koja je konzola bolja ????????????
    a tko vam je kriv kad ste siromašni jadnici pa nemate love za sve konzole,velike i male + PC

  2. Nema bolje konzole od PC-a !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*