Audio-video uređajiNajave testovaSamsung ElectronicsVijesti

Samsungov najpovoljniji QLED LED LCD TV na testu – model Q60A

samsung-q60a

Za potrebe testiranja smo kupili najpovoljniji Samsungov televizor iz QLED linije LED LCD televizora s Quantum Dot tehnologijom, Q60A. Nabavili smo model u dijagonali od 109 cm (43″) što je najmanja dijagonala za ovu seriju dostupna u Hrvatskoj, a dostupan je i u drugim veličinama.

U videu u nastavku možete vidjeti da je ambalaža bez poteškoća stala ispred sjedala u Kia Ceed, tako da smo televizor vozili u okomitom položaju bez rizika da bi pri kočenju mogao pasti (što bi se moglo dogoditi da smo ga ostavili na stražnjem sjedalu bez vezanja).

Video dalje donosi sam proces raspakiravanja, instalacije, te na kraju i kratku demonstraciju kvalitete slike. Televizor je u procesu testiranja, te ćemo uskoro objaviti video s postavkama, kao i cijelu recenziju.

Službena stranica >>

Aktualne cijene i dostupnost u trgovinama možete pronaći na nabava.net >>

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!