Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Zvjezdane staze: U tami uskoro na Blu-rayu

Zvjezdane staze: U tami uskoro na Blu-rayu

Zvjezdane-staze-u-Tami

Paramount Home Entertainment će uskoro službeno najaviti puštanje u prodaju Blu-ray izdanja filma Zvjezdane staze: U tami, redatelja J.J. Ambramsa. Preko Amazona je već moguće napraviti prednarudžbu filma u tri različita izdanja. Novi nastavak Zvjezdanih staza se počeo prikazivati u kinima u SAD-u 17. svibnja.

Prednarudžbe dostupne u SAD-u: 2D Blu-ray (Blu-ray/DVD/UV Digital Copy), 2D/3D Blu-ray (Blu-ray3D/Blu-ray/DVD/UV Digital Copy) i Starfleet Phaser Limited Edition Gift Set (Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD/Digital Copy). Prednarudžbe dostupne u Velikoj Britaniji: Star Trek Into Darkness i Star Trek Into Darkness 3D.

Zvjezdane-staze-u-Tami-Blu-raySinopsis

Radnja filma prati posadu Enterprisea koja je pozvana da se vrati kući, no onda otkrije da je njihovu flotu uništila sila unutar vlastite organizacije, ostavivši svijet u kriznom stanju. Odlučan u namjeri da se obračuna sa nezaustavljivom silom, kapetan Kirk odlazi u ratnu zonu kako bi zarobio i priveo pravdi čovjeka odgovornog za masovno uništenje. U epskoj borbi na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

U glavnim ulogama nalaze se Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Benedict Cumberbatch i Peter Weller.

Izvor: Blu-ray.com

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

3 komentara

 1. Gledajući ovaj trailer ODMAH su mi se javila tri zapažanja (“na prvu”):
  1. Fascinira me sposobnost producenta da nađe glumce koji su jako slični postavi iz nekadašnjih Zvijezdanih staza
  2. Tehnika snimanja je očaravajuća
  3. Pomalo me smeta sve nevjerojatnija mogućnost sadržaja iako je samo mašta granica (možda je i moj mozak postao pretrom za prihvaćanje fantazija)
  OBOŽAVAM ovakve filmove !
  LP.

 2. film je puno bolji od prethodnog nastavka iz 2009 godine. Čim nema petljancije sa putovanjima kroz vrijeme sve sjeda na svoje mijesto

 3. Film je (puno) lošiji od prethodnika iz 2009. K’o da je sam sotona Michael Bay u tome imao prste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*