VijestiZanimljivosti

Video isječak Saturna i Jupitera pobuđuje maštu

Video-isjecak-Saturna-i-Jupitera

Za sve vas koji gledate navečer prema nebu i tražite smisao postojanja među zvijezdama, predlažemo da pogledate video sačinjen od isječaka Cassini i Voyager ekspedicija u svemiru (NASA).

Autor videa je Nizozemac Sander van den Berg te mu je dao ime “Outer Space”, odnosno Svemir. Kaže da je koristio veću količinu RAW slikovnih materijala kad je uređivao ovaj video u kojem nas vodi prema Saturnu, Jupiteru i njihovim mjesecima, te nam prikazuje cijeli sustav radi boljeg sveukupnog dojma.

Na svakome od nas je da protumačimo na svoj način ono što vidimo, zato ovaj video ima bezbroj priča u sebi.

[vimeo id=”40234826″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Dvice

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!