Vijesti

Uz novi XXL Philips TV osvojite i manji XL TV

philips-promocija

Ako planirate kupiti Philipsov televizor dijagonale 49″ ili veće (kao primjerice nedavno testiran 55PUS7502), uz malo sreće mogli biste osvojiti još jedan dijagonale 43″. Philips će ih podijeliti ukupno stotinu u dva izvlačenja, a radi se o modelu 40PFT4101 – idealnim za drugu sobu ili vikendicu. Više detalja u nastavku.

U nagradnom izvlačenju za 100 43-inčnih Philipsovih televizora sudjeluju svi novi vlasnici Philipsovih XXL televizora s dijagonalom zaslona od 49 inča i više, koji svoj TV kupe između 26. 06. i zaključno 03. 09. 2017. te ga registriraju na internetskoj stranici tvpromotion.eu do zaključno 17. 9. 2017.

philips-pft4101-tv
Philips 40PFT4101 Full HD LED LCD TV

Nasumično izvlačenje dobitnika besplatnih XL 43-inčnih televizora među registriranim vlasnicima novih Philipsovih XXL televizora odvijat će se dvaput, 07. 8. 2017. i 18. 9. 2017. godine, svaki put za 50 televizora, pri čemu u drugom izvlačenju sudjeluju i svi koji nisu osvojili nagradu u prvome izvlačenju.

Dobitnici će u roku od 7 dana od izvlačenja biti obaviješteni na e-adresu koju su naveli prilikom registracije novog televizora, do zaključno 18. 10. 2017. godine te će također biti javno objavljeni na  tvpromotion.eu.

Dodatne informacije potražite na  tvpromotion.eu i kod odabranoga prodavača.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

18 komentara

  1. XXL tv bi bio 75″ a XL 65″. Recimo da bi uobičajena dimenzija od 55″ mogla biti L a ovih njihovih 49 ili 43″ mogu spadati samo u kategoriju malih televizora.

  2. To je tipično američko preseravanje da je 55” ”normalna” veličina TV-a!!! Nekad je 32” bilo ok, pa 43”,pa 47”, a sad 55”. Ma dajte. I nemojte mi pričati o napretku tehnologije.

  3. TV nikad, ali bas nikad nemoze biti prevelik, to sto neko voli da skilji, i koristi durbin da gleda film je stvar ukusa.

  4. Da,da. I onda gledam film ili seriju na 55 ” tv i za pratit titlove moram vrtit glavom livo desno kao da sam na teniskom meču. Da ne spominjem kvalitetu tv signala u hr. B-net ima najbolju sliku u digitali od svih platformi, pa je slika živi užas na tako velikom ekranu izbliza. Ma to je još jedan marketinški trik na koji se palo. 3D,UHD,4K,HDR , najmanji TV je 55” … itd., itd.

    1. Pa 4k stvarno nema smisla ispod 55″ jer sve manje bi bilo kao monitor da gledas sa 1-1,2m, a sto se velicine tice ja ti pricam iz iskustva presao sam sve od 26″ do sada 55″ samo veliki tv, ako zelis uzivati u filmu.

          1. Nije se problem potruditi, iako i tako nema baš puno sadržaja, nego je problem da je svaki TV u svakodnevnoj upotrebi po više sati, a u tom slučaju na 55” TV-u imaš pikseliziranu sliku.

            1. Ma problem je sto 4k grabi jako brzo naprijed, nemas vise kupiti tv da je Full HD, a nesto kvalitetan, sve manje vise smece, sve su se snage bacile na 4k, a i malo mi je glupo kupiti full hd za iste pare kao 4k, npr u Sarajevu LG 4k HDR 43″ kosta 460e, pored toga kupiti full hd mi je besmisleno, mozda grijesim, ali meni je tako.

  5. Slažem se . Normalno da češ uzeti 4K HDR kad je za iste novce. Jeli nam to treba, e to je drugo pitanje, ali ionako moj osvrt je bio na veličinu TV po kojoj bi standard trebao biti 55”. E s tim se nikako ne mogu složiti.
    Na žalost industrija gura tu tezu , pa OLED-a nema u manjoj veličini, a LCD-ovi uredno imaju 50 HZ panele u manjim veličinama ( 43”-47”) .

    1. Poenta je da ti velicina ekrana zavisi, i od rezolucije jer hd mozes gledati sa 3m npe, ful hh sa 2, a 4k sa metar, to je sve zajebancija, glupo je kupiti 4k od 43″ i gledati sa 3m jer tu nema razlike, niko je vidjeti nemoze tu vec treba 55-65″ da bi 4k pokazao sve svoje., evo ovdje ima lijepo prikazano.
      https://hdtvpolska.com/kalkulator-odleglosci/

  6. Ti i ja nikako da se razumimo. Znam ja sve u vezi rezolucije, ali opet ponavljam ono šta se gleda na TV-u je 80 % SD signal, 15 % HD,a 4K 5 % ( i to sam puno reka). U tom kontekstu je veličina 55 ” prevelika.

    1. Vidis to mozda ti, ja gledao 80% HD, 5% sd, i 15% 4k, ali hocu d ati kazem da velicina tv-, i udaljenost gledanja ovise o rezoluciji, naravno d ana velikom tv-u sd iz proslog vijeka izgleda manje, vise odvratno, za to se kupi elit 32″ nista skuplje, za ozbiljnije gledanje je druga prica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!