FilmoviKino

Počinje pretprodaj​a ulaznica za Nolanov Interstellar

interstellar-trailer-header

Od danas u CineStaru započinje pretprodaja kinoulaznica za novi film Christophera Nolana  INTERSTELLAR koji kreće s prikazivanjem 6. studenog u IMAX, 4K i 4DX formatima te, naravno, klasičnom 2D. Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici Blitz CineStara).

Važno je napomenuti da su u pretprodaji ulaznice za sva četiri formata, od kojih preporučujemo 4K i IMAX formate s obzirom da je film sniman vrhunskim Imax MSM 9802 i Panavision Panaflex Millennium XL2 kamerama.

INTERSTELLAR slovi za najtajanstveniji blockbuster godine, a za one ma­nje upućene (ako takvih uopće ima) valja reći kako se radi o priči u čijem je središtu bivši pilot Cooper (Matthew McConaughey) koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni. Tražeći novo mjesto za život naše vrste on kreće preko granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway). No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vreme­nom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti.

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Šta se bolje isplati imax ili 4K verziju ići gledati, jer kako vidim je 4k i 60fps, dok za imax izgleda nije. Dilema :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!