Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za sredinu mjeseca listopada Continental film donosi nam dva nova Blu-ray/DVD izdanja. Više detalja u nastavku.

Tom & Jerry: Krznene leteće avanture 3 (DVD izdanje)

Uzmite jednog plavo – bijelog domaćeg mačka. Dodajte malog smeđeg miša. Promiješajte u hrpetini potjera, nekoliko padova naglavačke i na kraju sa bulldogom imemom Spike. Donosimo Vam 14 zabavnih crtića! Ova brza i smiješna kolekcija vodi Vas u situaciju sa ludim kampiranjem (Sasquashed), potjeru kroz karnevalsku ukletu kuću (Spook House Mouse), avanturu na Aljasci (Northern Light Fish Fight) i u susret sa odvratnim snježnim glodavcima (Show Mouse). Ali najnečuveniji trenutak od svih je onaj kada Tom i Jerry stave po strani svoje različitosti i udruže se protiv bulldoga Spikea i Butcha u Beach Bully Bingo. Nepresušna zabava je glavno ”jelo” servirano u ovoj novoj, obiteljskoj gozbi animirane zabave.

Povratak Supermana (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Bryan Singer
Uloge: Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey

Nakon pet godina izbivanja Superman se vraća u svoj dom jer su se stvari u njegovom svijetu promijenile. Nacije su krenule dalje bez njega. Lois Lane sada ima sina, zaručnika i Pulitzerovu nagradu za “Zašto svijet ne treba Supermana?”. A Lex Luthor ima plan koji će uništiti milijarde ljudi. Redatelj Bryan Singer (X-Men, X2) poštuje i vodi legendu u sasvim novom, silovitom smjeru. Brandon Routh u naslovnoj ulozi vodi vrhunsku ekipu koja uključuje Kate Bosworth kao Lois i Kevina Spaceya kao Lexa. A uzbuđenja − od nebeskih vratolomija jumbo − jeta do zemaljskih obračuna − redefiniraju riječ Wow.

Posebni dodaci:

Rekvijem za Krypton: Na snimanju filma Povratak Supermana − od scenarija do platna u 7 dijelova o tajni porijekla i prvim problemima: Kristalizacija Supermana − razvoj Kristal metode: dizajniranje Supermana − od umjetnosti i kostimografije do izvedbe na setu.

 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman na farmi
 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman u gradu
 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman u Perili
 • Radost Lexa: Prijeteći Superman − iza scene sa Kevinom Spaceyom
 • On je uvijek u blizini: omatanje Supermana − kraj glavne fotografije
 • Ponovno uvođenje Joe-Ela: Ponovno stvaranje Supermanovog oca kojeg je utjelovio Marlon Brando
 • Dodatne scene • Kino najava • Bryan Singerov video dnevnik

[youtube id=”QKABxUT14Ss” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

 1. Igore, ili tko još od vas stavlja najave :), biste li mogli priupitati Continental hoae li bit što od blu-ray izdanja The Lady and the Tramp i Pocahontas za sljedeau godinu u drugom i treaem mjesecu?

  1. Dragi Brzovrat, “Lady and the Tramp” ae u Blu-ray izdanju biti dostupan početkom veljače sljedeae godine, dok za Blu-ray izdanje “Pocahontas” trenutno nemamo pouzdanu informaciju. Pozdrav

   1. Igor, hvala na odgovoru :)

    Tako sam nešto i mislio, polovična izdanja i svako druga-treaa realizacija. Samo da se ne dogodi isto što i s blu-ray izdanjem “Alisa u zemlji čudesa” koje i nije vidjelo svjetlo dana u Hrvatskoj iako je to bila najuspješnija i najkvalitetnija restauracija i konverzija Disneyjevog starog klasika ikada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!