Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za sredinu mjeseca listopada Continental film donosi nam dva nova Blu-ray/DVD izdanja. Više detalja u nastavku.

Tom & Jerry: Krznene leteće avanture 3 (DVD izdanje)

Uzmite jednog plavo – bijelog domaćeg mačka. Dodajte malog smeđeg miša. Promiješajte u hrpetini potjera, nekoliko padova naglavačke i na kraju sa bulldogom imemom Spike. Donosimo Vam 14 zabavnih crtića! Ova brza i smiješna kolekcija vodi Vas u situaciju sa ludim kampiranjem (Sasquashed), potjeru kroz karnevalsku ukletu kuću (Spook House Mouse), avanturu na Aljasci (Northern Light Fish Fight) i u susret sa odvratnim snježnim glodavcima (Show Mouse). Ali najnečuveniji trenutak od svih je onaj kada Tom i Jerry stave po strani svoje različitosti i udruže se protiv bulldoga Spikea i Butcha u Beach Bully Bingo. Nepresušna zabava je glavno ”jelo” servirano u ovoj novoj, obiteljskoj gozbi animirane zabave.

Povratak Supermana (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Bryan Singer
Uloge: Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey

Nakon pet godina izbivanja Superman se vraća u svoj dom jer su se stvari u njegovom svijetu promijenile. Nacije su krenule dalje bez njega. Lois Lane sada ima sina, zaručnika i Pulitzerovu nagradu za “Zašto svijet ne treba Supermana?”. A Lex Luthor ima plan koji će uništiti milijarde ljudi. Redatelj Bryan Singer (X-Men, X2) poštuje i vodi legendu u sasvim novom, silovitom smjeru. Brandon Routh u naslovnoj ulozi vodi vrhunsku ekipu koja uključuje Kate Bosworth kao Lois i Kevina Spaceya kao Lexa. A uzbuđenja − od nebeskih vratolomija jumbo − jeta do zemaljskih obračuna − redefiniraju riječ Wow.

Posebni dodaci:

Rekvijem za Krypton: Na snimanju filma Povratak Supermana − od scenarija do platna u 7 dijelova o tajni porijekla i prvim problemima: Kristalizacija Supermana − razvoj Kristal metode: dizajniranje Supermana − od umjetnosti i kostimografije do izvedbe na setu.

 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman na farmi
 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman u gradu
 • Sklonost prema Beachfront imovini: Na snimanju Supermana − Superman u Perili
 • Radost Lexa: Prijeteći Superman − iza scene sa Kevinom Spaceyom
 • On je uvijek u blizini: omatanje Supermana − kraj glavne fotografije
 • Ponovno uvođenje Joe-Ela: Ponovno stvaranje Supermanovog oca kojeg je utjelovio Marlon Brando
 • Dodatne scene • Kino najava • Bryan Singerov video dnevnik
[youtube id=”QKABxUT14Ss” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

3 komentara

 1. Igore, ili tko još od vas stavlja najave :), biste li mogli priupitati Continental hoae li bit što od blu-ray izdanja The Lady and the Tramp i Pocahontas za sljedeau godinu u drugom i treaem mjesecu?

  • Dragi Brzovrat, “Lady and the Tramp” ae u Blu-ray izdanju biti dostupan početkom veljače sljedeae godine, dok za Blu-ray izdanje “Pocahontas” trenutno nemamo pouzdanu informaciju. Pozdrav

   • Igor, hvala na odgovoru :)

    Tako sam nešto i mislio, polovična izdanja i svako druga-treaa realizacija. Samo da se ne dogodi isto što i s blu-ray izdanjem “Alisa u zemlji čudesa” koje i nije vidjelo svjetlo dana u Hrvatskoj iako je to bila najuspješnija i najkvalitetnija restauracija i konverzija Disneyjevog starog klasika ikada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*