FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Teaser trailer: Pingvini s Madagaskara

pingvini-madagascar

Najelitniji tim na svijetu kojeg čine Spika, Kompa, Rico i Pišta, dobro pozna­ta četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali cijeloga života: na njihova krhka pingvinska leđa past će zadatak spašavanja svijeta! Kako bi u tome uspjeli morat će otići na vrući afrički otok, a njihovo (ne)snalaženje u svim (ne)mogućim situacijama uzrokovat će glavobolje tajnoj agenciji Sjeverni vjetar za koju rade, ali i mnogima koji su podcijenili njihov naivan izgled. Među njima će se naći i genijalni dr. Ok­tavijus Špric, znanstvenik iza čije se ljudske maske krije strašna hobotni­ca…

Film PINGVINI S MADAGSKARA, novi hit studija DreamWorks Animation (Kako izdresirati zmaja 1 i 2, Avanture gospodina Peabodyja i Shermana, Shrek…),  dolazi u kina ove jeseni, a ovdje možete pogledati teaser trailer kojeg ekskluzivno predstavljamo:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!