Blu-ray izdanjaFilmovi

Gangsterski Odred i Moje Najdraže Čudovište od ovog tjedna na Blu-rayu

blu-ray-filmovi-28052013

Continental Film nam je za ovaj tjedan pripremio dva nova izdanja na Blu-ray mediju u vrhunskoj kvaliteti.  Prvi je Gangsterski Odjel (2013., 6.8/10 IMDb ocjena), kriminalistički film sa Sean Pennom i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama, a drugi je Burtonov animirani film Moje Omiljeno Čudovište (2012., IMDb ocjena 7/10) u produkciji Disneya. Više detalja o sadržaju i dodatnim materijalima od kojih je dio ekskluzivan za Blu-ray, pročitajte u nastavku.

GANGSTERSKI ODRED (Blu-ray i DVD izdanje)
Redatelj: Ruben Fleischer
Uloge: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin

Godina je 1949., a nemilosrdni gangster Mickey Cohen (Sean Penn) drži u svojim šakama kompletni Los Angeles. Protiv bande koju štiti uzavrela korupcija, šef policije Bill Parker (Nick Nolte) kreće u ekstreme. Na svoju stranu pridobija vojnog heroja, narednika Johna O’Maru (Josh Brolin) kako bi okupio skupinu osvetnika za pravdu. Njihov posao nisu uhićenja… Njihov posao je rat. Uskoro grad prekrije kiša metaka, a policajac narednik Jerry Wooters (Ryan Gosling) nevoljko je uvučen u cijelu borbu nakon što se zaljubi u Grace Faraday (Emma Stone), elegantnu ljepoticu koju Cohen smatra svojim vlasništvom. Inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom, film Gangsterski odred otvara tajne dosjee policajaca koji su se borili za dušu grada Los Angelesa.

POSEBNI DODACI:

  • Opaki frajeri sa stilom (Blu-ray i DVD)
  • Audio komentar redatelja Rubena Fleischera (Blu-ray)
  • Gangsterski dosjei (Blu-ray)
  • Prilozi o snimanju filma (točka fokusa) (Blu-ray)
  • Galerija: Mickey Cohen (Blu-ray)
  • Izbačene scene (Blu-ray)

MOJE OMILJENO ČUDOVIŠTE (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Tim Burton
Glasovi: Catherine O’Hara, Martin Short, Martin Landau, Winona Ryder

Studio Disney i kreativni genij Tim Burton (Alisa u zemlji čudesa i Božićna pustolovina) predstavljaju urnebesni i nekonvencionalni film Moje najdraže čudovište, toplu priču o dječaku i njegovom psu. Nakon što neočekivano izgubi svog voljenog psa Sparkyja, mladi Viktor koristi moć znanosti da ponovno oživi svog najboljeg četveronožnog prijatelja uz neke male preinake. Viktor pokuša sakriti svoju kreaciju iz kućne radinosti, ali kad Sparky pobjegne van Victorovi prijatelji iz škole, učitelji i svi sugrađani shvate da “vraćanje mrtvih u život” može donijeti monstruozne posljedice. Upotpunjeno s elektrificiranim posebnim dodacima, Moje najdraže čudovište oživljava i pruža čudesnu zabavu za cijelu obitelj.

POSEBNI DODACI:

  • Moje najdraže čudovište – produkcijska izložba
  • Glazbeni video “Pet Sematary” u izvođenju banda Plain White T’s
  • Kratki animirani film: Kapetan Sparky protiv letećih tanjura (Blu-ray)
  • Minijature u pokretu: Oživljavanje filma Moje najdraže čudovište (Blu-ray)
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!