Audio-video uređajiLG ElectronicsOLEDVijesti

Krenule prednarudžbe za LG-jev OLED TV 55EM970V u Velikoj Britaniji, isporuka od srpnja ove godine

lg-oled-tv

Nakon početka prodaje u matičnoj Južnoj Koreji i zatim u SAD-u, LG-jev prvi OLED TV velike dijagonale od srpnja će biti dostupan i u Europi, točnije u Velikoj Britaniji, danas je potvrdila kompanija. U skladu sa svojim premium statusom i cijenom od oko 10.000 britanskih funti (oko 87.000 kuna), LG-jev OLED TV će biti izložen samo u luksuznoj trgovini Harrods u Knightsbridgeu, London.

Svako novo tržište gdje dolazi LG-jev OLED TV nosi i veću cijenu ovog impresivnog televizora – ukoliko se pogleda cijena u američkim dolazima, verzija za tržište Velike Britanije će biti 50% skuplja u odnosu na model za Južnu Koreju (10.000 am. dolara), odnosno 25% više cijene od modela za tržište SAD-a (12.000 am dolara). Kolika će cijena biti kada model stigne i u naše krajeve za sada nemamo podatak, no sada znamo da sigurno neće stići tijekom mjeseca travnja kako je bilo spominjano. Prema našim procjenama LG-jev OLED TV možemo očekivati tijekom jeseni, odnosno krajem godine.

LG-jev OLED TV karakterizira puna HD razlučivost s polarizacijskim 3D prikazom, kontrastom od 100 milijuna naprema jedan i tisuću puta kraćim odzivom u odnosu na LCD tehnologiju. Zaslon se temelji na LG-jevoj vlastitoj Oxide-TFT tehnologiji bijelog OLED-a s filterima boja (WRGB). Rezultat je slika velike svjetline, širokog raspona boja, preciznih nijansi i iznimnog kontrasta zbog mogućnosti da se svaki od piksela zasebno potpuno ugasi. Više detalja na službenoj stranici LG OLED-a >>

lg-oled-tv-2

Predstavljanje LG-jevog OLED TV-a u Hrvatskoj >>

Izvor slika: LG Electronics

 

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!