FilmoviKinoVijesti

Blitz-CineStar obilježava deset godina postojanja

Blitz-CineStar-logo

Od kada je otvoren prvi hrvatski multipleks u zagrebačkom Branimir centru 2003. godine, Blitz-CineStar djeluje na hrvatskom području već punih deset godina. Vrhunski uvjeti gledanja filmova, najnovija tehnologija i bogat filmski sadržaj od samog su početka oduševljavali gledatelje.

Unatrag deset godina, Blitz-CineStar je otvorio 10 multipleksa u Hrvatskoj i 1 u susjednoj Bosni i Hercegovini, stvorivši tako lanac od ukupno 11 multipleksa sa 79 dvorana i 13 860 sjedala. CineStar je odlazak u kino i uživanje u filmu postavio na razinu najviših svjetskih standarda i publici pružio vrhunski filmski doživljaj.

CineStar-kina

„Iznimno smo ponosni na ovih deset godina, prvenstveno stoga jer su bile prijelomne za kinoprikazivaštvo u Hrvatskoj. Posao prikazivanja filmova podigli smo doslovno iz pepela. U jednom smo desetljeću uspjeli izgraditi mrežu najmodernijih multipleksa u najvećim gradovima, digitalizirali smo kina u potpunosti i ono najvažnije, vratili publiku pred velika platna. Bilo je to uzbudljivo razdoblje od velike važnosti za cjelokupnu kino industriju u nas.“, izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz-CineStara.

Tijekom obilježavanja desete obljetnice Blitz-CineStar će koristiti redizajnirani slavljenički logotip, kojim se ističe povezanost publike, filmova i okruženja u kojem se oni gledaju i doživljavaju.
18,5 milijuna posjetitelja, 900 000 projekcija, 1 500 premijernih filmova u 11 multipleksa je 10 godina Blitz-CineStara sažeto u brojeve. Slikovito, kad bismo u niz složili 18,5 milijuna kino ulaznica spojili bi Zagreb s dalekom Moskvom.

IMAX-kino-dvorana

Od otvaranja prvog multipleksa CineStar, Hrvatska je postala dio svjetske kinoprikazivačke scene. Domaća publika unazad tih 10 godina niti u jednom segmentu nije zaostajala za hollywoodskom. Filmovi se u multipleksima CineStar počinju prikazivati istovremeno sa svjetskim premijerama, odnosno dan prije nego u Americi. Najveći svjetski blockbusteri rasprodaju dvorane i mjesecima unaprijed, što je moguće prvenstveno zbog razvoja CineStar web stranice. Mogućnost online kupovine ulaznica i print@home jedinstvena je mogućnost za kino posjetitelje CineStara u Hrvatskoj, a www.blitz-cinestar.hr mjesečno posjeti preko 600 000 jedinstvenih korisnika.  Novost na stranici je Star Kids Club koji je svojom filmskom ponudom, sadržajem te zabavnim igricama prilagođen djeci i roditeljima.

Odnos prema posjetiteljima CineStaru je uvijek na prvom mjestu, a raznovrstan program i širok raspon loyalty usluga dokazuje da CineStar misli na publiku različitih dobnih skupina i različitih ukusa.
Unazad dvije godine programom Spektakli u  CineStaru ponuda kina je proširena i na prijenose koncerata, opera, baleta i sportskih događanja.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!