FilmoviKinoVijesti

Disneyev animirani hit “Krš i lom” uvjerljivo najgledaniji!

Wreck it

“Krš i lom” film o zgodama simpatičnog junaka Ralpha oborio je rekord sa zaradom od 49,1 milijun dolara preko vikenda!

Ovoga se vikenda u SAD-u započeo prikazivati novi animirani dragulj iz tvornice Walta Disneyja – „Krš i lom“. Ova simpatična animirana avantura zaradila je impresivnih 49,1 milijun dolara u prvom vikendu i na taj način oborila rekord – ostvarila je najbolje vikend otvaranje svih vremena za neki Disneyjev crtić (do danas je na tronu bila Vrlo zapetljana priča s vikend zaradom od 48,8 milijuna dolara).

Već umoran od konstantnog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava situaciju, Ralph se nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Hero’s Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno?

Film „Krš i lom“ sinkroniziran je na hrvatski, a u naša kina stiže 10. siječnja 2013.!

Izvor: Contiental film PR

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!