Audio-video uređajiVijesti

Samsung lansirao HDTV monitor TB750 serije 7 – asimetričan dizajn oduševljava i ovoga puta

samsung-tb750-2012-header

Samsung Electronics je danas lansirao HDTV monitor nove serije 7, originalno predstavljen zajedno s novim modelima serija 8 i 9 na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu. Model TB750 je redizajnirani model iz 2011. godine s još atraktivnijim dizajnom kod kojeg je najveći adut asimetrično postavljen vrat stalka i sam konveksni stalak, a tu su također i različite integrirane tehnologije orijentirane na bežično povezivanje.

Monitor posjeduje 16:9 zaslon pune HD razlučivosti, kontrasta 1000:1 uz svjetlinu od 300 cd/m2, odziv od 5 ms, ugrađene stereo zvučnike, HDMI ulaz, te USB 2.0 i USB 3.0 portove. Za povezivanje također posjeduje i Intelovu WiDi (Wireless Display) tehnologiju za bežični prijenos slike, te MHL (Mobile High-definition Link) za bežično povezivanje s mobilnim telefonima, te pristup Samsungovoj Smart Hub bazi web-baziranih aplikacija.

samsung-tb750-2012-1

Demonstracija bežičnog prijenosa slike Intelovom WiDi tehnologijom koja funkcionira neovisno o Wi-Fi protokolu:

samsung-tb750-2012-2

Monitor je dostupan u dvije dijagonale po cijenama (za Južnu Koreju) od $434 za 24″, odnosno $612 za 27″ dijagonalu.

Više detalja o ostatku Samsungove ponude monitora za 2012. pronađite u zasebnom članku.

Izvor: Sammyhub

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Nikad ne krivim naše trgovce ali ovaj put ne mogu zanemariti razliku u cijeni. Kod nas se prošlogodišnji model prodaje po cijeni od oko 6000 kn a vidimo da ovogodišnji do?e manje od 4000 kn u koreji? O.K., malo skuplje ali 50% je ipak malo previše…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!