Naslovnica » Sajmovi elektronike » CES - Las Vegas » CES 2012: Nova LG-jeva plazma PM9700 obećaje bolje karakteristike slike i pametnije Smart TV funkcije

CES 2012: Nova LG-jeva plazma PM9700 obećaje bolje karakteristike slike i pametnije Smart TV funkcije


lgpm9700-header

Uz Panasonic i Samsung, LG je treći preostali proizvođal plazma zaslona, a koji je prošle godine mogao konkurirati jedino atraktivnom cijenom svojim modela obzirom na lošije performanse u odnosu na ostala dva proizvođača. Za 2012. godinu LG je najavio novi model koji osim redizajniranog izgleda donosi i poboljšanja u kritičnom segmentu – karakteristikama slike.

PM9700 će posjedovati novi tip fosfora i Super Black Panel za 40% realističniju crnu boju, a također se je radilo i na ekološkom aspektu tako da bi potrošnja energije trebala biti još manja. Aktivni 3D biti će prisutan i kod novog modela, a vjerojatno će i prošlogodišnje 3D naočale biti kompatibilne.

Smart TV platforma najavljena za LCD i OLED modele će biti prisutan i kod novih plazmi, uz redizajnirano sučelje i podršku za Magic Motion daljinski upravljač. Upravljanje govorom i gestama će također biti implementirano u sustav, baš kao i podrška za upravljanje pametnim telefonima i tabletima.

lgpm9700

PM9700 bi trebao biti dostupan u drugom kvartalu godine u veličinama od 50 i 60 inča, po za sada nepoznatim cijenama.

Izvor: FlatPanelsHD


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*