Home » Filmovi » Ubij ih nježno – Brad Pitt na velikim platnima u ulozi mafijaškog plaćenika

Ubij ih nježno – Brad Pitt na velikim platnima u ulozi mafijaškog plaćenika

Ubij-ih-njezno-Brad-Pitt

Odlična glumačka postava, predvođena Brad Pittom, na velika nam platna donosi film “Ubij ih nježno” (Killing them softly), priču o trojici ne baš najbistrijih mladića, koji misle da imaju sjajnu ideju. Izvrše pljačku tijekom partije pokera u organizaciji mafije i nanose ogromnu financijsku štetu lokalnim kriminalcima. Brad Pitt je plaćenik unajmljen da im uđe u trag i ponovo uvede red. U filmu Ubij ih nježno glume Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn i Vincent Curatola.

„Ovo je film o ljudima koji trče za novcem, nesvjesni koliko su nesretni, kojima je posao užasno dosadan i koji su žrtve neodlučnih, nesposobnih šefova koji se anesteziraju drogama, seksom i alkoholom i koji nikad ne gledaju svoje žrtve u oči“ izjavio je redatelj filma, Andrew Dominik.

„Andrew je jedan od onih koji vas uvijek žele vidjeti i čuti, ma što god da ste prije radili“, objašnjava Ray Liotta koji se natjecao za nekoliko uloga u filmu, želeći ulogu Markiea Trattmana. „Ja sam najdopadljiviji lik u filmu, nadležan sam za organizaciju kartanja i uvijek u društvu ljepotica, pa svi vole Markija.  Želio sam biti taj dobar-zao momak” izjavio je Ray Liotta.

Ne propustite uzbudljivi triler u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

Brad-Pitt

Ray-Liotta

Killing-them-softly

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*