Obavijesti/ostaloVijesti

iPad 2 dolazi uz HDMI adaptor

Ako sutra dobijete jedan od prvih iPad 2 uređaja, ne zaboravite kupiti HDMI kabel! Ipad 2 nema integriran HDMI izlaz ali pored Apple-ovog standardnog adaptera sada možete koristiti HDMI kabel, tako da gledate film ili igrati HD igru ​​spajajući na TV iPad 2.
To može biti učinjeno kroz kabel / adapter HDMI. Ovaj kabel s jedne strane posjeduje iPad 2 konektor a s druge kontakt i HDMI priključak za punjenje. Ovo potonje je važno, tako da možemo koristiti iPad 2, bez straha da će baterije ostati prazne!

HDMI kabel košta oko 10 do 15 eura. Ipad 2 je sposoban prenijeti signal na televiziju koja prikazuje ekran od tableta a signal ima rezoluciju od 1080p.

Čak je objavljena igra ​​pod nazivom Real Racing 2 HD gdje iPad 2 služi kao kontrolor slično Sony-evom Sixaxis kontroleru. Ovo je provedba HDMI adaptera.

U zaključku, najvažnije je znati da iPad 2 ima 1080p izlaz, u koji će se morati koristiti HDMI adapter koji košta blizu 50 eura.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!