Obavijesti/ostaloVijesti

iPad 2 dolazi uz HDMI adaptor

Ako sutra dobijete jedan od prvih iPad 2 uređaja, ne zaboravite kupiti HDMI kabel! Ipad 2 nema integriran HDMI izlaz ali pored Apple-ovog standardnog adaptera sada možete koristiti HDMI kabel, tako da gledate film ili igrati HD igru ​​spajajući na TV iPad 2.
To može biti učinjeno kroz kabel / adapter HDMI. Ovaj kabel s jedne strane posjeduje iPad 2 konektor a s druge kontakt i HDMI priključak za punjenje. Ovo potonje je važno, tako da možemo koristiti iPad 2, bez straha da će baterije ostati prazne!

HDMI kabel košta oko 10 do 15 eura. Ipad 2 je sposoban prenijeti signal na televiziju koja prikazuje ekran od tableta a signal ima rezoluciju od 1080p.

Čak je objavljena igra ​​pod nazivom Real Racing 2 HD gdje iPad 2 služi kao kontrolor slično Sony-evom Sixaxis kontroleru. Ovo je provedba HDMI adaptera.

U zaključku, najvažnije je znati da iPad 2 ima 1080p izlaz, u koji će se morati koristiti HDMI adapter koji košta blizu 50 eura.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!