Vijesti

Oprah Winfrey dobiva svoju vlastitu TV mrežu

Čini se da ništa ne može proći bez Oprah Winfrey ovih dana – jučer je tako otkrila dogovor s Discovery Communication-om za startanje njene vlastite TV mreže.

Proces spajanja će uključiti mrežu koju će onda voditi, a zvati će se vrlo jednostavno, OWN: The Oprah Winfrey Network.

U ovo spajanje neće biti uložen novac, a Discovery će preimenovati svoj Discovery Health Channel u OWN u 2009., te će ga emitirati i u SD i u HD rezoluciji. Ovaj kanal, startan 1999. ima više od 70 milijuna kabelskih i satelitskih pretplatnika diljem svijeta.

Winfreyina kompanija Harpo će također ubaciti njenu web stranicu, oprah.com, koja, prema kompaniji, ima više od 6 milijuna posjetitelja i 80 milijuna otvorenih stranica mjesečno!

Winfrey će biti predsjednica spojenih kompanija, koje će nositi ime The Oprah Winfrey Network LLC, te u kojoj će posjedovati punu uredničku kontrolu. Njeni partneri će tražiti CEO-a za svakodnevne zadatke.

Oprah Winfrey

“Za mene je pokretanje ‘The Oprah Winfrey Network’ evolucija posla kojeg radim na televizije sve ove godine i prirodno proširenje moje dnevne emisije.” izjavila je Winfrey.

Winfreyino carstvo već uključuje O, The Oprah Magazine, Harpo Films, i Oprah’s Books – kao i njenu dnevnu emisiju koja je hit na TV postajama od 1986 kada je prvi puta emitirana.

Izvor: USAToday

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!