Home » Vijesti » Oprah Winfrey dobiva svoju vlastitu TV mrežu

Oprah Winfrey dobiva svoju vlastitu TV mrežu

Čini se da ništa ne može proći bez Oprah Winfrey ovih dana – jučer je tako otkrila dogovor s Discovery Communication-om za startanje njene vlastite TV mreže.

Proces spajanja će uključiti mrežu koju će onda voditi, a zvati će se vrlo jednostavno, OWN: The Oprah Winfrey Network.

U ovo spajanje neće biti uložen novac, a Discovery će preimenovati svoj Discovery Health Channel u OWN u 2009., te će ga emitirati i u SD i u HD rezoluciji. Ovaj kanal, startan 1999. ima više od 70 milijuna kabelskih i satelitskih pretplatnika diljem svijeta.

Winfreyina kompanija Harpo će također ubaciti njenu web stranicu, oprah.com, koja, prema kompaniji, ima više od 6 milijuna posjetitelja i 80 milijuna otvorenih stranica mjesečno!

Winfrey će biti predsjednica spojenih kompanija, koje će nositi ime The Oprah Winfrey Network LLC, te u kojoj će posjedovati punu uredničku kontrolu. Njeni partneri će tražiti CEO-a za svakodnevne zadatke.

Oprah Winfrey

“Za mene je pokretanje ‘The Oprah Winfrey Network’ evolucija posla kojeg radim na televizije sve ove godine i prirodno proširenje moje dnevne emisije.” izjavila je Winfrey.

Winfreyino carstvo već uključuje O, The Oprah Magazine, Harpo Films, i Oprah’s Books – kao i njenu dnevnu emisiju koja je hit na TV postajama od 1986 kada je prvi puta emitirana.

Izvor: USAToday

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*