FilmoviVijesti

Fantastični rezultati pretprodaje ulaznica za Michael Jackson’s This Is It

michae-jackson-this-is-it

U gradovima diljem svijeta karte za prve projekcije filma Michael Jackson’s This Is It rasprodane su već prvog dana pretprodaje obznanili su iz Sony Picturesa.

Sjevernoameričke tvrtke za online prodaju ulaznica, Fandango i MovieTickets.com, izvijestili su da je zanimanje za film iznad svakog očekivanja te da su već mnoge projekcije rasprodane, a kao fascinantan podatak naveli su i to da je 80% ukupne njihove prodaje bilo vezano uz This Is It. U prva 24 sata pretprodaje ulaznica, karte su rasprodane u Los Angelesu, San Franciscu, Houstonu, Nashvilleu i New Yorku.

[youtube id=”1kNP3jogfek” w=”560″ h=”340″]

U 25 godina rada nisam vidio ovakvo što!“ – predstavnik britanskog kino-prikazivača

Globalno, ista je situacija zavladala od Londona i Sydneya do Bankoka i Tokyja. Stuart Boreman iz londonske tvrtke Vue Entertainment naglasio je kako je u prva 24 sata prodano više od 30 000 ulaznica, čime je This Is It s trona najvećeg broja unaprijed prodanih ulaznica zbacio Harryja Pottera i Gospodare prstenova. “U 25 godina rada nisam vidio ovakvo što”, izjavio je Boreman i nastavio: “Ovo je stvarno fenomen. Prodaja ulaznica ne pokazuje tendenciju opadanja.”

Film izazvao nevjerojatno veliko zanimanje dijelom svijeta!

Komentirajući ovakve izvanredne rezultate, Rory Bruner, predsjednik Worldwide Theatrical Distribution Sony Picturesa, komentirao je: “Obožavatelji Michaela Jacksona diljem planeta pokazuju golemo zanimanje za film i mi ih nećemo razočarati. Ljudi su, od Japana preko Njemačke do Amerike, strpljivo čekali u redovima za ulaznice. To dovoljno govori o prirodi ovog filma – bit će to globalna proslava Michaelove glazbe”.

Samo u Japanu u prvom danu pretprodaje ulaznica film je ostvario zaradu od milijun dolara!

Michael Jackson’s This Is It prikazivat će se diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, u ograničenom periodu od samo dva tjedna, počevši od 28. listopada. U Hrvatskoj ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti na blagajnama kina

Movieplex, Centar Kaptol, Zagreb

Broadway Brodarica, Split

Cinestar – Zagreb, Novi Zagreb, Rijeka, Zadar (USKORO)

Film je rađen uz potporu Estate of Michael Jackson, redatelj je Keny Ortega, a producenti su Randy Phillips, Kenny Ortega i Paul Gongaware. Izvršni producenti su John Branca and John McClain. Svjetski distributer filma Sony Pictures, a distributer za Hrvatsku Continental film. Više informacija na: www.thisisit-movie.com i www.thisisittickets.com

HRVATSKU PROMOCIJU FILMA PODRŽALI SU: MENART, OTVORENI RADIO I PORTAL VIP.HR.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!