FilmoviRecenzije filmova

Recenzija filma: Australia (2008)

Završne misli

Da ne bi mislili nakon ove kritike da je film loš. Nije. Ono što ga spašava je odlična gluma, te predivne scene. Glavni trojac (Kidman, Jackman, Walters) djeluje odlično. Pogotovo mladi Brandon Walters kojeg se nadam vidjeti u još mnogim ulogama u budućnosti. Lijepo je bilo vidjeti i David Gulpilia koji je bio zvijezda odličnog filma Walkabout (1971). Nisam htio ulaziti u rasprave oko povijesne točnosti. Pogotovo što uključuje temu kao što je rasizam. Moja preporuka je da pogledate film. Iako je malo predugačak, odlična je promjena svima onima koji žele pogledati malo drugačiju priču od one kakve nam obično serviraju u ovo doba godine. Možda film ne funkcionira kao cjelina, ali njegovi dijelovi su dovoljno jaki da vam se isplati uzeti 2 sata i 45 minuta vremena i pogledati ga.

Ocjena: 6.5 / 10

Adsense
Prethodna stranica 1 2

Borna Prpic - Mad_Duke

Računalni entuzijast, gadget freak, ljubitelj filmova i dobre muzike. Voli sve životinje podjednako ispod peke, a najveći gušt mu čine putovanja diljem ove male Europe. Rođen sa dvije ruke na tipkovnici i očima na ekranu. Netipičan geek koji voli dobar provod bilo kad i bilo gdje. Voli više DC Comics od Marvela i blues od cajki.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!