Filmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [29. listopad]

Ovaj tjedan u izdanju Continental filma očekuje nas animirani film Zvončica, sinhroniziran na hrvatski, zatim komedija Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins s Martin Lawrenceom i James Earl Jonesom, te kolekcija crtića Looney Tunes: Najbolje od Zekoslava Mrkve. Dodatne informacije o svakom od spomenutih naslova provjerite u nastavku.

ZVONČICA

(Tinker Bell)

Dobrodošli u skriveni svijet Pixie Hollowa i pogledajte po prvi puta cudesnu Zvoncicinu pricu u novom filmu o najpoznatijoj Disneyevoj vili. Jeste li se ikada zapitali odakle prirodi njen sjaj – tko joj daje svjetlost i boje svakom promjenom godisnjih doba? Upoznajte zemlju pustolovina i misterija uz Zvoncicu i njenih cetvero vilinskih prijatelja, koji dobivaju zadatak pretvoriti zimu u proljece, i koji uz snagu vjere, povjerenja i malo vilinskog praha, nauce koliko je bitno biti vjeran sebi.

Redatelj: Bradley Raymond / Zrinka Anticevic Velican

Glasovi: Hana Hegedusic, Maja Kovac, Mirela Brekalo, Anja Nigovic

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!

DOBRODOSAO KUCI, ROSCOE JENKINS

(Welcome Home, Roscoe Jenkins)

Kada se proslavljeni voditelj TV emisije vrati u svoj rodni gradic na Jugu, njegova obitelj

ga zdusno podsjeti kako povratak kuci nikada nije odmor! Uslijedi niz situacija od kojih je svaka nevjerojatnija i urnebesnija od prijasnje…

Redatelj: Malcolm D. Lee

Glumci: Martin Lawrence, James Earl Jones, Michael Clarke Duncan, Joy Bryant

Zanr: komedija

LOONEY TUNES KOLEKCIJA: NAJBOLJE OD ZEKOSLAVA MRKVE

(Looney Tunes Collection: Best of Bugs Bunny vol. 1)

Medju najpopularnijim i najpoznatijim crtanim likovima ikada stvorenima, Zekoslav Mrkva je jedna od tih rijetkih animiranih kreacija koje krasi toliko snazna licnost da je tesko prihvatiti da nije “stvaran”. Junak vise od 175 kratkih crtanih filmova i brojnih dugometraznih filmova, Zekoslav je sisao sa ekrana i postao globalna ikona popularne kulture I jedan od najomiljenijih likova Looney Tunesa ikada! Ova osobito luckasta kolekcija briljantno obnovljenih animiranih hitova donosi neke od omiljenih crtica sa Zekoslavom Mrkvom.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!