Vijesti

AOC lansira 22-inčni 2230Fh LCD monitor

Tvrtka AOC, poznata po CRT i LCD monitorima povoljne cijene i umjerene kvalitete, najavila je izlazak novog 22-inčnog LCD zaslona 16:10 formata stranica i visokog dinamičkog kontrasta od čak 20,000:1.

Premda je ovaj LCD treba uzeti u prvom redu kao monitor za računalo ili eventualno mali TV zaslon za spavaću sobu, a specifikacije će za te primjene biti i više nego dovoljne. 16:10 razlučivost rezolucije 1680×1050 tipična je za LCD monitore ove dijagonale, no tu je vrlo visok kontrast i brzina odziva od svega 2 ms, tako da ovaj LCD prolazi bez problema i u klasi zaslona za igrače. AOC se pobrinuo da i bolje polovice mogu uživati u vašem novom monitoru – predivna sjajna klavirnski crna boja čini ovaj monitor na prvi pogled kao da pripada kakvoj B&O ekstravaganci, a niti na sam dizajn se nemamo što požaliti.

Od priključaka tu su analogni VGA, digitalni DVI, te HDMI, tako da ste osigurani za spajanje na sve što poželite. Na kraju cijele priče sama cijena je i više nego pristupačna – u SAD-u će iznostiti 299,99 dolara, dakle kod nas ga možemo očekivati u klasi ispod 2000 kuna.

U nastavku je dano službeno priopćene (na engleskom).

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!