Audio-video uređajiSmart TVVijesti

Prve fotografije nove Samsungove Smart Hub platforme

samsung-smarthub-2013-lifes

Samsung je na svom Flickr računu objavio nekoliko fotografija sučelja najnovije verzije Smart Hub platforme, a koja će službeno biti predstavljena publici idući mjesec na CES sajmu u Las Vegasu. Slike otkrivaju pojednostavljen dizajn i promjenu pozadinske slike, a sve s ciljem olakšavanja korištenja i integracije različitih sadržaja poput TV programa, filmova na zahtjev, aplikacija i fotografija.

Samsung i LG su najbolje shvatili smisao Smart TV funkcije modernih televizora, kombinirajući pregledno i dobro oblikovano sučelje s kvalitetnim i raznovrsnim aplikacijama. Svaki od proizvođača za sada lansira vlastitu Smart TV platformu sa svojim dizajnom i aplikacijama, a o standardizaciji za sada nema govora. Možda nas za koju godinu čekaju operativni sustavi za Smart TV-e, sustavi koje ćemo instalirati, podešavati i nadograđivati kako ćemo htjeti, a ne da svaku godinu gledamo nove značajke namijenjene samo za najnoviju seriju i budemo na milost proizvođača i novih nadogradnji koje rijetko kada donose nove funkcije.

samsung-smarthub-2013-scr

Osvježena Smart TV platforma djeluje vrlo čisto i pregledno, podijeljena je na 5 segmenata kako se može zaključiti prema ikonama u gornjem dijelu zaslona. Ne sumnjamo kako će Samsung poboljšati brojne elemente i platformu učiniti još ugodnijom za korištenje. Vlasnici ovogodišnjih serija vjerojatno se pitaju hoće li uz nadogradnju softvera ili ugradnjom Evolution kita moći dobiti novu platformu na svojim televizorima. Ako je vjerovati fotografiji, a na kojoj vidimo ES8000 seriju, dakle prošlogodišnju, postoji mogućnost da će tako biti. Na kraju krajeva, Samsung do sada nikad nije zadržao isti dizajn na najboljem modelu iz godine u godinu, zar ne?

Izvor: Samsung Flickr

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!