Home » Vodiči » Tutorijali/upute » LG Channels nudi besplatni video sadržaj, no kako ga instalirati?

LG Channels nudi besplatni video sadržaj, no kako ga instalirati?

lg-channels

LG Channels je besplatna streaming usluga dostupna vlasnicima LG-jevih televizora s webOS operativnim sustavom. Ovog ljeta platforma je nadograđena novim sadržajima raznih žanrova i službeno priopćenje navodi povećanje kanala s 1600 na čak 1900. U svakom slučaju, dobro zvuči, no jeste li pokušali instalirati navedenu aplikaciju?

Ako jeste, vjerojatno ste uočili kako navedena aplikacija nije dostupna u LG Content Store trgovini aplikacija. Da biste istu mogli instalirati, potrebno je promijeniti LG Services Country opciju u postavkama i odabrati neku drugu državu, primjerice Ujedinjeno Kraljevstvo. Na ovaj način će se pojaviti dodatne aplikacije, uključujući i LG Channels.

Nakon što instalirati aplikaciju, možete vratiti LG Services Country na Hrvatsku i normalno koristiti LG Channels i ostale aplikacije.

Demonstraciju ovog postupka možete pronaći u videu:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*