Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Apple TV aplikacija je stigla na Philipsove Android televizore

philips-apple-tv

TP Vision objavio je da je Apple TV aplikacija, uključujući Apple TV+, od sad dostupna na svim Philips Android televizorima diljem Europe. Korisnici koji su kupili ovogodišnji novi model Philips Android televizora moći će pronaći Apple TV aplikaciju instaliranu na svojem Smart TV početnom zaslonu, dok vlasnici starijih modela Philips Android televizora (Android TV 8 ili noviji) mogu dodati Apple TV aplikaciju na listu svojih TV favorita putem Google Play trgovine za aplikacije.

Apple TV aplikacija uključuje Apple TV+, Apple uslugu za video pretplatu koja nudi nagrađivane originalne serije, filmove i dokumentarce od najkreativnijih autora. Pretplatnici mogu uživati u Apple Originals sadržajima, poput serija “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” i “Servant,” te filmovima kao što su “Greyhound,” “Palmer” i “Wolfwalkers.”

Osim toga, na Apple TV aplikaciji dostupni su programi STARZPLAYAcorn TVNoggin koji se mogu gledati online i offline, bez oglasa i na zahtjev direktno putem aplikacije. Zahvaljujući opciji Family Sharing, do šest članova obitelji može dijeliti pretplatu na Apple TV kanale koristeći osobni Apple ID i lozinku. Korisnici također mogu uživati u personaliziranim preporukama i pristupiti svim filmovima i serijama kupljenim od Applea.

Martijn Smelt, glavni direktor marketinga u Europi za TP Vision ovom je prilikom izjavio:

Presretni smo što sada možemo dodati Apple TV+, jednu od najboljih TV streaming usluga, našoj Android platformi, što će zahvaljujući našoj nagrađivanoj tehnologiji obrade slike i jedinstvenom Ambilight sustavu korisnicima omogućiti gledanje Apple TV+ sadržaja s najvišom kvalitetom slike i zvuka.

Korisnici se mogu pretplatiti na Apple TV+ putem Apple TV aplikacije na Philips Android televizorima, putem bilo kojeg Apple uređaja ili na službenoj stranici tv.apple.com za €4.99 mjesečno.

Za sad nema podataka pa da će se Appleove usluge pojaviti na Philipsovim televizorima sa Saphi OS-om, a koji smo testirali prošle godine na 55PUS7805 modelu.

Naše testove Philips televizora možete pronaći ovdje.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!