PanasonicVijesti

Panasonicov GZ2000 OLED TV serija osvojila iF DESIGN AWARD 2020

panasonic-TV-GZ2000

Panasonic se pohvalio s osvojenih ukupno 14 iF DESIGN AWARD 2020 nagrada za svoje proizvode i projekte, između kojih je i nagrada za njihovu najbolju serija OLED televizora za 2019. godinu – GZ2000. Osim te nagrade, nagrađeni su i Technicsovi gramofoni i premium slušalice.

Svake godine najstarija svjetska nezavisna organizacija na području dizajna, iF International Forum Design GmbH iz Hannovera, organizira dodjelu nagrada iF DESIGN AWARD. Ove godine su Panasonicovi proizvodi osvojili žiri koji je brojao više od 78 članova, mahom nezavisnih stručnjaka iz cijelog svijeta. Konkurencija je bila oštra: sastojala se od 7298 proizvoda iz 56 država, pri čemu su svi priželjkivali dobiti potvrdu o kvaliteti.

Sama ceremonija je ove godine zbog koronavirusa otkazana, te je iduća planirana za svibanj 2021.

Nagrađeni su sljedeći proizvodi iz područja potrošačke elektronike:

  • gramofon s izravnim pogonom Technics SL-1200MK7
  • gramofon s izravnim pogonom Technics SL-1500C
  • premium bežične slušalice RP-HD305B
  • premium stereo slušalice koje se stavljaju u uho Technics EAH-TZ700E/TZ700
  • serija OLED TV-a TX-GZ2000
  • i-SHAPER 3-u-1 Body Groomer ER-GK80

GZ2000 OLED TV je osim ove nagrade okrunjen i mnogih drugim nagradama zbog svoje izvrsne kvalitete slike, te vjernog prikaza u skladu s originalnom nakanom kreatora sadržaja. Britanski What Hi-Fi? ga je opisao kao najbolji OLED TV koji su testirali, danski FlatPanelsHD mu je dodijelio “Rerefence 2019” nagradu, a Vincent Teoh s HDTVtesta opisao ga kao “vrhunac OLED kvalitete slike” u svojoj video recenziji.

Nadamo se da ćemo ove godine imati priliku testirati nasljednika tog modela – model HZ2000. Više o Panasonic 2020 televizorima možete doznati ovdje.

Više o Panasonic proizvodima možete doznati na službenim stranicama Panasonic Hrvatske.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!