Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Geekovske naočale za snimanje sadržaja iz svakodnevnog života

Geekovske naočale za snimanje sadržaja iz svakodnevnog života

Vergence-lab-video-glasses

Vergence lab nam donosi na prvi pogled sumnjičav model naočala koje ne samo da funkcioniraju kao sunčane/obične naočale pritiskom tipke, već imaju ugrađenu video kameru za hvatanje trenutaka iz svakodnevnog života.

“Krenuli smo s ovom idejom stvaranja trendovskih, strujom napajanih sunčanih naočala za video djeljenje. Ovo je modni dodatak potrošačkoj elektronici dizajniran s tehnologijom za snimanje cool video sadržaja iz svakodnevnog života zajedno s lećama  koje funkcioniraju kao obične ili sunčane naočale”, kažu Jon Rodriguez i Erick Miller, kreatori ovih naočala.

Zasad još nema detalja o hardveru, bežičnim mogućnostima i ostalim značajkama, iako će sigurno biti problematično ubaciti svu elektroniku unutar tih okvira.

Iako datum lansiranja još nije poznat, maloprodajna cijena ovih naočala trebala bi iznositi cca 1700 kn.

[youtube id=”gbGR2jiDeRI” w=”600″ h=”337″]

Izvor: TechCrunch

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Kod 3D-a se ne možemo riješiti naočala, a izgleda uskoro i ako želimo biti u trendu sa socijelnim mrežama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*