Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Sharp indiferentan prema budućim Apple televizorima

Sharp indiferentan prema budućim Apple televizorima

Izvršni rukovoditelj u Sharpu prošlog je tjedna naglasio da Sharp nije nimalo zabrinut da bi novi Apple TV mogao revolucionarizirati TV industriju, piše IDG News publikacija.

Analitičari na Wall Streetu su predvidjeli da će Apple sljedeće godine lansirati televizor u različitim veličinama i s značajkama poput Siri glasovnog asistenta koji se može naći u novom iPhone 4S telefonu.

Kozo Takahashi, voditelj Sharpovih operacija u Sjevernoj i Južnoj Americi, priznao je da je Apple sposoban proizvesti “nevjerojatan” televizor s naprednim opcijama, poput surfanja internetom, ali je nadodao da to ne brine Sharp, jer mnogi proizvođači već imaju tzv. pametne televizore na tržištu sličnih mogućnosti.

Mnogi korisnici pametnih televizora s dodatnim mogućnostima imaju problema sa spajanjem svojih televizora na kućnu mrežu, koja je neophodna za pristup internet aplikacijama.

Zato bi novi Apple televizor mogao imati problema s prodajom u prvoj godini, posebno zato što će, zahvaljujući dodatnim opcijama, biti mnogo skuplji od svojih konkurenata iste veličine.

Izvor: TVPredictions

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. čitajuči ove natpise ispada da sve postoji zahvaljujuči apple-u i steveu,ono oni stvoriše svijet na svoju sliku i priliku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*