Audio-video uređajiVijesti

Sharp indiferentan prema budućim Apple televizorima

Izvršni rukovoditelj u Sharpu prošlog je tjedna naglasio da Sharp nije nimalo zabrinut da bi novi Apple TV mogao revolucionarizirati TV industriju, piše IDG News publikacija.

Analitičari na Wall Streetu su predvidjeli da će Apple sljedeće godine lansirati televizor u različitim veličinama i s značajkama poput Siri glasovnog asistenta koji se može naći u novom iPhone 4S telefonu.

Kozo Takahashi, voditelj Sharpovih operacija u Sjevernoj i Južnoj Americi, priznao je da je Apple sposoban proizvesti “nevjerojatan” televizor s naprednim opcijama, poput surfanja internetom, ali je nadodao da to ne brine Sharp, jer mnogi proizvođači već imaju tzv. pametne televizore na tržištu sličnih mogućnosti.

Mnogi korisnici pametnih televizora s dodatnim mogućnostima imaju problema sa spajanjem svojih televizora na kućnu mrežu, koja je neophodna za pristup internet aplikacijama.

Zato bi novi Apple televizor mogao imati problema s prodajom u prvoj godini, posebno zato što će, zahvaljujući dodatnim opcijama, biti mnogo skuplji od svojih konkurenata iste veličine.

Izvor: TVPredictions

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. čitajuči ove natpise ispada da sve postoji zahvaljujuči apple-u i steveu,ono oni stvoriše svijet na svoju sliku i priliku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!