Audio-video uređajiVijesti

Novi Philips Moda monitor Quad HD rezolucije s nagrađivanim dizajnom

Pod sloganom “jednostavnost koja se ističe”, MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner za Philips monitore predstavio je novi model iz Moda linije. Radi se o monitoru koji kombinira elegantan izgled nagrađen Red Dot Design Award nagradom s panelom optimalne veličine i rezolucije, uz moderne tehnologije i najnovije USB 3.2 sučelje.

Pod oznakom 276C8 nalazimo 27-inčni (68.47 cm) monitor IPS zaslona Quad HD rezolucije od 2560 x 1440 piksela, a kojeg osvjetljava bijelo LED pozadinsko osvjetljenje s mogućnošću reguliranja količine plave komponente za ugodniji rad u večernjim satima. Format ekrana je 16:9, odziv 4 ms Grey to Grey, a gustoća piksela 109 PPI. Ekran ima premaz protiv refleksija ambijentalnog svjetla, 3H, Haze 25%. Vršna svjetlina je tipičnih 350 cd/m2, a kontrast deklariran na 1000:1 – realna vrijednost za IPS tehnologiju. Monitor nudi mogućnost prikazivanja šireg raspona boja od sRGB-a, točnije 131% sRGB-a (CIE 1931) i 114% NTSC-a (CIE 1976).

Uz spomenuti način rada sa smanjenom količinom plave svjetlosti, tu su još EasyRead, Flicker-free, sRGB način rada, kao i podrška za AMD FreeSync za one koji žele tu i tamo odigrati neku igru bez kidanja slike.

Važno je napomenuti kako monitor također podržava i HDR10 format preko HDMI 2.0 sučelja. Osim spomenutog HDMI priključka u verziji 2.0, tu je još jedan u verziji 1.4, kao i USB-C 3.2 Gen1, a koji može isporučiti do 65 W i tako primjerice napajati kompatiblno prijenosno računalo. Svi priključci nalaze se u postolju što bitno doprinosi vitkom izgledu i eleganciji na stolu, bilo u uredu ili u privatnom okruženju.

Detaljnije specifikacije možete pronaći u službenom letku i na Display Specifications stranici.

Philips Moda 276C8 je dostupan od ovog mjeseca po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.423,75 kn. Aktualnu cijenu i ponudu provjerite na nabava.net stranici >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!