Audio-video uređajiLG ElectronicsVijesti

LG Soundplate LAP340 osvojio iF nagradu za dizajn

LG-SoundPlate-LAP340_header

LG-ev ultratanki 4.1-kanalni sve-u-jedan sustav zvučnika SoundPlate LAP340 dobio je nagradu iF, međunarodno priznanje za izvrsnost u dizajnu koje se dodjeljuje inovativnim proizvodima, uspješnim u kombiniranju funkcionalnosti i estetike. Sound Plate sustavi su novi na tržištu, no zbog svoje kompaktnosti i bolje kvalitete zvuka u odnosu na zvučnike televizora, od ove godine očekujemo porast njihove popularnosti.

Ovaj ultratanki 4.1-kanalni all-in-one sustav zvučnika s neodimijskim magnetima ukupne snage 120 W pruža bogatiji surround zvuk, a ima i ugrađeni dvostruki subwoofer za duboke tonove. Jednostavno ga je povezati s televizorom pomoću u paket uključenog digitalnog optičkog kabela za uživanje u omiljenim filmovima, sportskim prijenosima i TV emisijama te glazbi. Isto tako, može se povezati bežično putem Bluetootha te služiti kao samostalan audio uređaj uz koji je praktično slušati glazbu pohranjenu na pametnom telefonu ili prijenosnom računalu. Uređaj se može bežično povezati i s LG-evim televizorom s tehnologijom Sound Sync. LG LAP340 nudi i način rada Cinema Sound osmišljen posebno za unapređenje doživljaja pri gledanju filmova uz jači bas i uvjerljiviji surround zvuk.

LG-SoundPlate-LAP340_lifestyle

Elegantan LG-ev SoundPlate debljine svega 35 mm karakteriziraju minimalistički dizajn i zakrivljeni rubovi, a uklapa se u bilo koje moderno okruženje. Uz dimenzije od 700 x 320 mm i izvrsnu kvalitetu izrade predstavlja idealnu platformu na koju je bez ikakve bojazni moguće postaviti televizore sa zaslonima od 32 do 55 inča.

Gdje kupiti?

LG LAP340 dostupan je na našem tržištu u dućanima Technomarketa po cijeni od 2.199 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!