Samsung ElectronicsVijesti

Od prvog crno-bijelog televizora do danas – Samsung Electronics slavi 50 godina postojanja

Samsung Electronics, sveprisutna kompanija u svijetu potrošačke elektronike, a koja je već više od desetljeća najprodavaniji proizvođač televizora na svijetu, ove godine slavi 50 godina postojanja. Kao podružnica Samsung Group, utemeljen je 1969. godine s investicijom od 330 milijuna wona, a svoje aktivnosti je započeo 1970. proizvodnjom crno-bijelih televizora.

Televizori u boji su došli nešto kasnije, nakon što je kompanija usavršila tehnologiju njihove proizvodnje, a malo po malo stizali su i drugi proizvodi koje kompanija i danas proizvodi – monitori, printeri, klima uređaji, hladnjaci, perilice rublja i mikrovalne pećnice. Osim navedenih proizvoda, Samsung Electronics je od 1993. godine najveći proizvođač memorija na svijetu, a također je i jedan od najvećih proizvođača pametnih telefona s udjelom od oko 20 posto.

Iz priopćenja za medije povodom ove obljenice:

Biti prvi znači i biti imati i određenu odgovornost

Poruka Inspiriraj svijet, stvori budućnost dio je Samsungove vizije za 2020. godinu, koja je zasigurno zaintrigirala sve obožavatelje tehnologije i potaknula ih da se pitaju što sljedeće mogu očekivati od ovog IT giganta.

Pa što onda možemo očekivati? Samsung je najavio da će ulagati u start-up tvrtke, usredotočujući se na umjetnu inteligenciju, mreže nove generacije, proširenu i virtualnu stvarnost te blockchain tehnologije. To naravno nije slučajnost jer tvrtka želi i dalje uključiti sve ove segmente u svoje buduće proizvode. S obzirom na to, možemo biti sigurni da će ostati najveći inovator kada su u pitanju novi proizvodi i usluge.

Osim inovacija i tehnologije, briga o korisnicima i njihovim potrebama diljem svijeta bila je u srcu Samsungove misije i vizije od samog početka. To je razlog zašto je tvrtka odlučila proslaviti ovu godišnjicu donirajući vrhunske proizvode onima kojima će to najviše značiti te pružiti lakši i funkcionalniji život. Zaposlenici tvrtke sudjelovat će u nizu volonterskih aktivnosti, dajući vlastiti doprinos lokalnoj zajednici.

Korisnici na prvom mjestu

Uz navedene aktivnosti, tvrtka je odlučila obilježiti ovu važnu obljetnicu pružajući vrhunsko korisničko iskustvo i iznenađujući svoje korisnike jedinstvenim promocijama usluga – svaki tjedan.

Jedna od pogodnosti vrijedi i za Samsung kućanske aparate. Tako svi koji od 20. rujna do 10. studenog 2019. godine žele nabaviti perilicu, sušilicu, kombiniranu perilicu-sušilicu, hladnjak ili ugradbeni kuhinjski uređaj mogu iskoristiti izvrsnih 25% popusta. Više informacija saznajte na https://www.samsung.com/hr/offer/smart-saving/.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!