Audio-video uređajiVijesti

Toshiba nudi nove verzije softvera za svoje HD DVD reproduktore

Vijest koja je sve pomalo sve iznenadila stiže iz Toshibe, koja je odlučila kupcima svojih reproduktora poakzati da ih nije zaboravila, čak i nakon što je HD DVD davno rekao svoje. Verzija 3.0 se pojavila pune dvije godine nakon izlaska uređaja, a verzija 4.0 je upravo stigla i odnosi se na sve uređaje Toshibine linije: HD-A1, HD-XA1, HD-D1, HD-A35, HD-A2, HD-A2W, HD-A2C, HD-D2, HD-A20, HD-XA2, HD-A3, HD-D3, HD-A30. Službene promjene u softveru navode samo “ispravke određenih reprodukcija“, a kako se na stranim forumima može saznati, smetnje pri 1080p24 razlučivosti na naslovima poput Transformersa više nisu slučaj, što nam je drago čuti. Ipak, dobro je pričekati još mišljenja kako bi se izbjegli eventualni skriveni problemi.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!