Audio-video uređajiSamsung ElectronicsVijesti

Samsung donosi Steam Link na pametne televizore

Steam-Link-Samsung

Tvrtka Samsung Electronics najavila je dostupnost Steam Link aplikacije tvrtke Valve na svim svojim Smart TV uređajima iz 2016. i 2017. godine, uključujući i nedavno predstavljenu QLED liniju TV prijemnika. Samsung je prvi proizvođač koji ovu aplikaciju pruža korisnicima na svojim pametnim televizorima.

Umjesto povezivanja Steam Link hardvera s TV prijemnikom, ova tehnologija korisnicima omogućava prijenos omiljenih igara s kućnog računala izravno na Samsung Smart TV, aplikacijom dostupnom za preuzimanje u Samsung Smart Hubu. Dovoljno je povezati kućno računalo s prijemnikom i pokrenuti Steam Link servis, kako bi uživali u igranju igara izravno na velikom zaslonu televizora.

Aplikacija Steam Link, čiju su probnu, beta inačicu testirali korisnici u Sjedinjenim Američkim Državama, od danas je dostupna u 55 zemalja uključujući i Hrvatsku. Podržava i puni 4K streaming na ovogodišnjim modelima TV prijemnika, za uživanje u tisućama PC igara na velikim ekranima.

Steam-Link-how-to

Modeli “QLED” televizora za 2017. godinu optimirani su za igranje igara, naglašeno je tijekom najave dostupnosti ovog gaming servisa.

Više informacija o Samsung Smart TV prijemnicima i Steam Link aplikaciji, dostupno je na službenim internetskim stranicama, www.samsung.com/hr.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!