Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Flashdance na Blu-rayu

FlashDance

Kao dio suradnje filmskog studija Paramount Home Entertainment, Warner Bros. je najavio puštanje u prodaju filma Flashdance na Blu-ray mediju. Blu-ray inačica ovog filmskog klasika će se naći u prodaji 13. kolovoza.

Redatelj Adrian Lyne je davne 1983. oduševio publiku ovim filmom koji je postao kulturni fenomen, sa Jennifer Beals u glavnoj ulozi. Film je uzbudljiva mješavina glazbe, plesa i drame, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jennifer Beals glumi Alex Owens, neustrašivu 18-godišnjakinju koja slijedi svoj san da se upiše na prestižnu školu plesa u Pittsburgu. Na tom putu čekaju je brojni izazovi kroz koje će naučiti niz lekcijia o životu i ljubavi.

Na disku se mogu pronaći i posebni dodaci poput ekskluzivnog muzičkog CD-a sa 6 naslova, među kojima je i “Flashdance – What A Feeling”. Osim toga, tu su i dodaci poput povijesti Flashdance-a, Flashdance glazbe, pjesama, koreografija, trailera, te mnogih drugih popratnih sadržaja.

Izvor: Blu-ray

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!