Vijesti

Amazon ruši cijene pojedinih Blu-ray naslova na $14.95

We Own the Night (Sony) BlurayNakon jučerašnje vijesti o sniženju cijena HD DVD naslova, slijedi još jedno sniženje, no ovoga puta vezano uz Blu-ray medije. Pojedini naslovi na Amazon web stranici su pali na svega 14,95 dolara, što je po današnjem tečaju oko 70 kuna.

 Naslovi po navedenoj cijeni su: Underworld, Hellboy, The Patriot, and Black Hawk Down, dakle neki novi, neki stari, no bez obzira na starost, radi se o naslovima koji su masterirani u fullHD razlučivosti.

Amazon je tokom dana ponudio 50% popust na neke Blu-ray naslove, no u trenucima pisanja ove vijesti ponuda je prestala važiti jer su isti rasprodani.

U nadolazećem tjednu Best Buy dućani će davati popust od 20$ pri kupnji bilo koja dva Blu-ray naslova.

U travnju se očekuje novi val Blu-ray naslova koji će se prodavati po svega 9,95$, a mi se samo možemo nadati sličnim akcijama i jačem promoviranju Blu-ray uređaja i proizvoda u Lijepoj Našoj.

Izvor: PunchJump

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!