Audio-video uređajiVijesti

Kramer predstavio Cobra liniju distribucijskih sustava

Kramer Electronics, svjetski poznati proizvođač distribucijskih video i audio pojačala predstavio je novu liniju svojih proizvoda imena Cobra, a kojom planira pomaknuti granice u prijenosu signala na sasvim novi nivo. Sustavi Cobra linija će biti u stanju prenijeti rezoluciju od 1920×1200 (16:10) na udaljenost od gotovo 400 metara.

Iz specifikacija je jasno da ovi proizvodi nisu za svakoga i to je točno. Ovako snažna pojačala namjenjena su profesionalnim audio video sustavima, integraciji u javne objekte poput trgovačkih centara i trgovina, te u vile i privatne objekte čiji vlasnici žele vrhunski distribuirati signale uzduž cijelog interijera. Cobra linija će uključivati 4 predajnika, isto toliko prijemnika, te dvije sklopke i jedno distribucijsko pojačalo.

Pregled proizvoda dan je u tablici, a ako vas zanima više detalja o pojedinom klikom na sliku uređaja ili njegovu oznaku ćete biti preusmjereni na stranice proizvođača gdje se nalaze dodatni podaci.

Cobra-T2 – Multi-Format Video & RS-232 Twisted Pair Transmitter
Cobra-TA – Multi-Format Video & Mono Audio Twisted Pair Transmitter
Cobra-R1300S2 – Multi-Format Video, Stereo Audio & RS-232 Twisted Pair Receiver
Cobra-R1300A – Multi-Format Video & Mono Audio Twisted Pair Receiver
Cobra-TWA – Multi-Format Video & Summed Audio Twisted Pair Transmitter & Wall Plate
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!