Vijesti

Logitechu najveći broj Red Dot nagrada u jednoj godini

logitech-reddot-award

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je objavio kako je tvrtka osvojila devet Red Dot nagrada za izvrsnost u dizajnu u više kategorija, čime je ujedno postavljen novi rekord u broju osvojenih  Red Dot nagrada za ovu tvrtku u jednoj godini. Ovo je četvrta godina za redom da su Logitechovi proizvodi osvojili nagradu Red Dot za produkt dizajn, a ukupno tri nagrade više u odnosu na 2015. godinu.

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su LogiBLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech® MX Master Wireless Mouse, Logi Circle, Logitech® K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard, 2015 Logitech® Play Collection, Logitech® Harmony Elite, Logitech® M335 Wireless Mouse i UE ROLL, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL.

Logitech-Harmony-Elite

Alastair Curtis, glavni projektni dizajner, tom je prilikom izjavio:

U Logitechu se iznimno trudimo staviti dizajn u središte onoga čime se bavimo. Počašćeni smo Red Dot nagradama više nego ikad prije. Ako postoji nešto magično u zajedničkom radu, onda bi to bilo što svi zajedno, a ne smo dizajnerski tim, radimo na tome kako bismo ostvarili najbolje moguće iskustvo.

Prestižna Red Dot nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se još od 1954. godine najboljim proizvodima iz cijelog svijeta. Svake godine se u pojedinoj kategoriji prijavi preko tisuću različitih proizvoda, a pobjednike proglašava međunarodni žiri koji odabire proizvode koji se ističu po iznimnom dizajnu.

logitech-mouse-reddot

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!