Home » Vijesti » 3D » Sony predstavio tri nova projektora

Sony predstavio tri nova projektora

VPL_WV520_web02

VPL-VW520ES 4K projektor

 

Na ovogodišnjem IFA sajmu Sony je proširio liniju projektora sa novim modelima i naprednijim mogućnostima u prikazu slike. Modeli VPL-VW520ES i VPL-VW320ES podržavaju 4K rezoluciju, sa novom žaruljom koja traje 6000 sati i visoke je svjetline, te koriste SXRD tehnologiju.  VPL-VW520ES podržava i HDR sadržaj sa 300.000: 1 dinamičkim kontrastom i svjetline 1600 lumena . Oba modela omogućuju konzumaciju 4K sadržaja i usluga do 4k 60p. Ugrađeni RF 3D odašiljač olakšava sinkronizaciju sa 3D active shutter naočalama. Projektori podržavaju i internu kalibraciju te koriste tiši ventilator.

 

“Ovi novi 4K projektori tvrtke Sony pokazali su našu predanost izvornoj 4K rezoluciji i HDR slikama, što jamči izuzetno filmsko iskustvo. Naši projektori to i dalje nastavljaju podržavati kroz SXRD tehnologiju za postizanje slika visoke rezolucije bez potrebe za kompromisom između dubokih kontrasta i pokretnih sposobnosti. Želimo našim korisnicima pružiti mogućnost da uživaju u istinskoj 4K rezoluciji, bilo da je riječ o mračnoj sobi ili dnevnom boravku,”  kaže Thomas Issa, Product Manager u Sony Professional Europe.

 

vplhw65es_web_01

VPL-HW65ES projektor

Model VPL-HW65ES je 1080p 3D projektor koji također inkorporira SXRD tehnologiju, 3D odašiljač i lampu od 6000 sati. Uređaj podržava i ažuriranje preko USBa a IP kontrola proširuje fleksibilnost instalacia i uporabe.
Novi projektori dostupni su na tržištu od listopada ove godine.

About Omen

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

sony-2019-midrange-tv

Istraživanje tvrtke Sony: Veličina televizora je bitna!

Usprkos porastu popularnosti manjih, prenosivih uređaja, dimenzije televizora postaju sve veće – i nema nagovještaja ...

Canon predstavio hrvatskom tržištu profesionalnu C700 4K video kameru

U zadnjih par godina Canon je zakoračio u tržište profesionalnih video kamera sa velikim senzorom, ...