3DVijesti

LG i National Geographic u 3D suradnji

Globalna elektronička kompanija LG i jedna od najvećih znanstvenih, neprofitabilnih i edukacijski ustanova na svijetu National Geographic objavili su da će zajedno raditi s najpoznatijim fotografima i videografima u cilju stvaranja “predivne” 3D galerije slika s LG Optimusom 3D.

Preko više od stoljeća, National Geografic ugledna je institucija za približavanje divljeg života i krajolika na svjetskoj razini, te slikanje putovanja i načina života diljem svijeta.

Zadatak fotografa National Geographica je da uhvate 3D sadržaj visoke definicije na raznovrsnim lokacijama koristeći samo ove 3D pametne telefone.

Kao što svi znamo, sadržaj je ključna stvar prilikom lansiranja novog koncepta i unatoč tome što svi žele da vjerujemo da je 3D nešto bez čega ne možemo, mnogima to baš i nije privlačno. Ipak, 3D će još dugo biti prisutan kao marketinško sredstvo za mnoge kompanije poput LG-a, koje se nadaju da će to postati nešto bez čega ne možemo.

Izvor: Akihabara News

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!