Akcije i promocijeVijesti

Bowers and Wilkins predstavio nove modele svoje legendarne serije 600

bowers-wilkins-600-header

Nova Bowers & Wilkins 600 serija predstavlja osjetnu “nadogradnju” postojeće palete legendarnih zvučnika izvanredne vrijednosti i reprezentativne audio reprodukcije. Serija 600 je svoju iznimnu popularnost stekla zahvaljujući korištenju vrhunskih tehnologija, ali i atraktivnog dizajna, dok nagrađivani modeli iz serije služe kao ogledni primjer najbolje vrijednosti za novac u segmentu stereo i home-cinema zvučnika.

Diskretni stajling i svestranost ovih zvučnika omogućuje im mogućnost ulaska u ring s puno skupljim rivalima, te kao takvi predstavljaju novi standard za cjenovno prihvatljive hi-fi zvučnike.

Nove tehnologije

bowers-wilkins-600-tech

 U novoj seriji 600 predstavljeno je 6 novih zvučnika koji su radikalno redizajnirani i osjetno nadograđeni s najnovijim audio tehnologijama. Za osjetno poboljšanje serije najzaslužnija je pažljiva kombinacija korištenja isprobanih rješenja poput sada već legendarnih membrana od Kevlara®, ali i nekih novih tehnologija poput “rasparenih visokotonaca s dvostrukom kupolom” te antirezonantnih čepova za srednjetonske jedinice.

Nove visokotonce čine dvije odvojene aluminijske kupole, gdje je izdvojena centralna jedinica jedne kupole spojena na poleđinu druge, a što rezultira izvanrednom mješavinom iznimne lakoće i osjetne rigidnosti. Također, cijeli visokotonac je fizički izdvojen od kabineta zvučnika, što mu daje nevjerojatnu jasnoću i mogućnost odlične disperzije zvučne slike.

Svi modeli pojačani su novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, koji su zaslužni za još bolji zvuk i održavanje obećanja dugotrajne vrijednosti.

Zvučnici za stereo i kućno kino

bowers-wilkins-600-models

 683 je najveći model iz serije – samostojeći zvučnik dizajniran za isporuku maksimalne snage, preciznosti i muzikalnosti. Opremljen je novim visokotoncem s rasparenim dvostrukim kupolama, FST srednjetonskim jedinicama te novim dvostruko obloženim aluminijskim bas jedinicama čiji rezultat je još bogatiji bas bez distorzija.

684 samostojeći zvučnik, u novoj verziji tanji nego ikad, kadar je isporučiti kombinaciju zavidne snage i nenadmašive vrijednosti. Pojačan je novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, kojima može zahvaliti svoju tanku liniju – bez kompromisa za kvalitetom zvuka.

“Stari” 685 zvučnici su dobitnici EISA nagrade, a novi model je pojačan novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, pa ne sumnjamo da će nastaviti svoju reputaciju best buy bookshelf zvučnika u klasi.

Svestrane 686-ice često budu korištene i kao stražnje surround jedinice, ali će svoju primjenu naći i kao glavni zvučnici u malim do srednje velikim prostorijama, gdje im rijetko koji zvučnik ovog cjenovnog ranga može konkurirati.  U novoj verziji, Flowport tehnologija je preseljena na prednji dio, što ih čini odličnim za smještaj blizu zida.

U seriji 600 dolaze i 2 centralne jedinice (HTM61, HTM62), te čak tri subwoofer zvučnika (ASW608, ASW610 I ASW610XP).

Uskoro i u Hrvatskoj!

sonus-art-12

Nova Bowers & Wilkins 600 serija pruža nenadmašivu vrijednost za novac, a uz osjetnu doradu svih aspekata starih modela, ne sumnjamo da će održati svoju reputaciju best buy zvučnika za stereo i kućno kino.

Nova serija 600 će biti raspoloživa u Sonus Artu već krajem veljače, u dvije različite varijante (Black Ash, White), po sljedećim cijenama:

  • 683 – 11.250 kn za par
  • 684 –  7.990 kn za par
  • 685 – 4.850 kn za par
  • 686 –  3.750 kn za par
  • HTM61 – 5.250 kn za komad
  • HTM62 – 3.370 kn za komad
  • ASW 610XP – 7.490 kn za komad
  • ASW610 – 4.500 kn za komad
  • ASW608 – 3.400 kn za komad

Katalog:

Bowers and Wilkins series 600 overview

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!