Akcije i promocijeVijesti

Bowers and Wilkins predstavio nove modele svoje legendarne serije 600

bowers-wilkins-600-header

Nova Bowers & Wilkins 600 serija predstavlja osjetnu “nadogradnju” postojeće palete legendarnih zvučnika izvanredne vrijednosti i reprezentativne audio reprodukcije. Serija 600 je svoju iznimnu popularnost stekla zahvaljujući korištenju vrhunskih tehnologija, ali i atraktivnog dizajna, dok nagrađivani modeli iz serije služe kao ogledni primjer najbolje vrijednosti za novac u segmentu stereo i home-cinema zvučnika.

Diskretni stajling i svestranost ovih zvučnika omogućuje im mogućnost ulaska u ring s puno skupljim rivalima, te kao takvi predstavljaju novi standard za cjenovno prihvatljive hi-fi zvučnike.

Nove tehnologije

bowers-wilkins-600-tech

 U novoj seriji 600 predstavljeno je 6 novih zvučnika koji su radikalno redizajnirani i osjetno nadograđeni s najnovijim audio tehnologijama. Za osjetno poboljšanje serije najzaslužnija je pažljiva kombinacija korištenja isprobanih rješenja poput sada već legendarnih membrana od Kevlara®, ali i nekih novih tehnologija poput “rasparenih visokotonaca s dvostrukom kupolom” te antirezonantnih čepova za srednjetonske jedinice.

Nove visokotonce čine dvije odvojene aluminijske kupole, gdje je izdvojena centralna jedinica jedne kupole spojena na poleđinu druge, a što rezultira izvanrednom mješavinom iznimne lakoće i osjetne rigidnosti. Također, cijeli visokotonac je fizički izdvojen od kabineta zvučnika, što mu daje nevjerojatnu jasnoću i mogućnost odlične disperzije zvučne slike.

Svi modeli pojačani su novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, koji su zaslužni za još bolji zvuk i održavanje obećanja dugotrajne vrijednosti.

Zvučnici za stereo i kućno kino

bowers-wilkins-600-models

 683 je najveći model iz serije – samostojeći zvučnik dizajniran za isporuku maksimalne snage, preciznosti i muzikalnosti. Opremljen je novim visokotoncem s rasparenim dvostrukim kupolama, FST srednjetonskim jedinicama te novim dvostruko obloženim aluminijskim bas jedinicama čiji rezultat je još bogatiji bas bez distorzija.

684 samostojeći zvučnik, u novoj verziji tanji nego ikad, kadar je isporučiti kombinaciju zavidne snage i nenadmašive vrijednosti. Pojačan je novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, kojima može zahvaliti svoju tanku liniju – bez kompromisa za kvalitetom zvuka.

“Stari” 685 zvučnici su dobitnici EISA nagrade, a novi model je pojačan novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, pa ne sumnjamo da će nastaviti svoju reputaciju best buy bookshelf zvučnika u klasi.

Svestrane 686-ice često budu korištene i kao stražnje surround jedinice, ali će svoju primjenu naći i kao glavni zvučnici u malim do srednje velikim prostorijama, gdje im rijetko koji zvučnik ovog cjenovnog ranga može konkurirati.  U novoj verziji, Flowport tehnologija je preseljena na prednji dio, što ih čini odličnim za smještaj blizu zida.

U seriji 600 dolaze i 2 centralne jedinice (HTM61, HTM62), te čak tri subwoofer zvučnika (ASW608, ASW610 I ASW610XP).

Uskoro i u Hrvatskoj!

sonus-art-12

Nova Bowers & Wilkins 600 serija pruža nenadmašivu vrijednost za novac, a uz osjetnu doradu svih aspekata starih modela, ne sumnjamo da će održati svoju reputaciju best buy zvučnika za stereo i kućno kino.

Nova serija 600 će biti raspoloživa u Sonus Artu već krajem veljače, u dvije različite varijante (Black Ash, White), po sljedećim cijenama:

  • 683 – 11.250 kn za par
  • 684 –  7.990 kn za par
  • 685 – 4.850 kn za par
  • 686 –  3.750 kn za par
  • HTM61 – 5.250 kn za komad
  • HTM62 – 3.370 kn za komad
  • ASW 610XP – 7.490 kn za komad
  • ASW610 – 4.500 kn za komad
  • ASW608 – 3.400 kn za komad

Katalog:

Bowers and Wilkins series 600 overview

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!