Sony (Japan)Video kamere i fotoaparatiVijesti

Sony predstavio novi A-mount fotoaparat – A68

a68_right_front_w_SAL1855_web

Novi α68 (ILCA-68) Sonyev je sljedeći model A-mount fotoaparata, najavljen nakon duge pauze u predstavljanju novih A-mount modela. Fotoaparat dolazi sa Sonyevim 4D FOCUS sistemom koji pruža vrlo dobre AF performanse u različitim uvjetima snimanja – čak i pod lošim svjetlosnim uvjetima kao što je EV-2, te uz pomoć posebnih algoritama fotoaparat može predvidjeti fokusnu daljinu subjekta u pokretu. Ovakav fazni sistem detekcije na raspolaganju ima 79 autofokusnih točki, uključujući i 15 sjecišnih točki te posebni F2.8 AF senzor za slabo osvijetljene kadrove. A68 je naslijedio velik dio novo razvijene tehnologije od jačeg mirroless modela α77 II a zahvaljujući Sonyevoj Translucent Mirror tehnologiji a68 omogućuje kontinuirano AF praćenje s brzinama do 8 sličica u sekundi.

A68_top_web

Zahvaljujući A6000 modelu sada već široko poznati 24 MP Sony Exmor senzor uparen je sa Sonyevim BIONZ X procesorom slike koji koristi Detail Reproduction i Diffraction-reducing tehnologije, ostvarujući dodatnim procesuiranjem bolju kvalitetu slike. Full HD filmovi podržani su u 24, 25 i 30 sličica u sekundi. Za kvalitetniji video implementiran je 50Mbps XAVCS codec, a Translucent Mirror tehnologija pomaže opciju kontinuiranog autofokusa koji prati subjekte.

OLED Tru-Finder elektronsko tražilo tu je za odličan kontrast, saturiranost boja i preglednost, pokrivajući 100% slike, a 2.7 inčni LCD monitor može se nagnuti prema gore za 135 i prema dolje za 55 stupnjeva omogućujući praktičnije snimanje iz bilo kojeg kuta.

A68_back_web

Ono što je rijeđi slučaj za ovaj cjenovni segment je implementacija osvijetljenog gornjeg zaslona koji pruža praktičniju kontrolu postavki fotoaparata i standard je u profesionalnim fotoaparatima. SteadyShot INSIDE reducira vibracije slike pri ručnom snimanju s kompatibilnim objektivima a ugradnjom Multi Interface Shoea i Multi Terminala proširen je spektar kreativnih opcija i dodataka, koji uključujuju bliceve, svijetla, mikrofone i daljinske upravljače.

A68 dolazi na tržište u Ožujku 2016 godine po cijeni od 600 Eura.

Adsense

Omen

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!