Home » Filmovi » Skyfall – novi James Bond film dobio službeni plakat

Skyfall – novi James Bond film dobio službeni plakat

James-Bond-Skyfall

Dvadeset i treći nastavak najdugovječnijeg i najgledanijeg filmskog serijala svih vremena, Skyfall, danas je dobio i svoj službeni plakat na kojem se u prvom planu nalazi Daniel Craig – glumac koji će treći puta obući odijelo Jamesa Bonda i upustiti se u novu akcijsku avanturu.

Film Skyfall je režirao dobitnik nagrade Oscar Sam Mendes (Vrtlog života, Put do uništenja, Revolutionary Road), a pored Daniela Craiga u filmu također glume i Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney i Ben Whishaw.

Scenarij za film napisali su Neal Purvis, Robert Wade i John Logan, a o njegovoj radnji vrlo se malo zna: Bondova lojalnost agentici M (Dench) doći će na kušnju nakon što ju počne sustizati vlastita prošlost. Poslije napada na MI6, agent 007 morat će pronaći i uništiti prijetnju.

Film Skyfall u hrvatska kina i IMAX dolazi 1. studenog.

James Bond: Skyfall službeni plakat

Skyfall - sluzbeni plakat

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Ovo je film koji cekam, sve ostalo manje-vise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*