Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Ultimativna kolekcija Supermana stiže na Blu-ray?

Superman kolekcija Blu-ray

Fanovi Supermana, vadite svoje plašteve i pjevušite poznatu Williamsovu temu jer se Superman ove godine vraća na Blu-ray! Warner Home Video je u fazi pripreme Blu-ray kolekcije svih do danas izdanih Superman filmova, objavila je španjolska stranica Zona DVD, a prenio Blu-ray.com. Superman Ultimative Collector’s Edition će po prvi puta uključivati treći i četvrti nastavak u HD rezoluciji, a ukupno će se unutar pakiranja pronaći sedam diskova. Pretpostavlja se da će dodatni sadržaji odgovarati sličnoj kolekciji iz 2006. na DVD mediju.

Kolekcija uključuje (linkovi na Blu-ray.com):

  1. Superman: The Movie
  2. Superman II
  3. Superman III
  4. Superman IV: The Quest For Peace
  5. Superman Returns

Datum objave i tehničke specifikacije nisu objavljene, no planira se da će kolekcija izaći tokom 2011., a definitivno prije premijere novog Supermana: Man of Steel (prosinac 2012.).

Fons: Blu-ray.com / Zona DVD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!