Digitalna televizijaVideo servisi

Pickbox stigao na LG-jeve NetCast i webOS televizore

lg-tv-pickbox

Nakon ekskluzivne dostupnosti na Samsungovim Smart TV-ima, Pickbox video na zahtjev servis je od sada dostupan i na LG-jevim televizorima. Po cijeni od 38 kuna mjesečno bez ugovorne obveze Pickbox nudi više od 70 TV serija i 300 filmova s podnaslovima na hrvatskom jeziku.

Pickbox je dostupan na LG-jevim novim ali i starim Smart TV-ima, odnosno na webOS i NetCast platformama. Prema funkcionalnosti bi aplikacija trebala podjednako dobro raditi kao i na Samsungovim Smart TV-ima.

netcast-pickbox
Pickbox na NetCast platformi
webos-pickbox
Pickbox na webOS 2 platformi

Što se kvalitete slike tiče, Pickbox nudi 7 video profila koji se mijenjaju ovisno o brzini interneta. U slučaju Smart TV-a koristi se ukupno 5 video profila od kojih najjači ima rezoluciju od 1280 x 720 piksela uz propusnost od 2500 kbps. Zvuk se šalje u 96 kbps, u stereo formatu.

pickbox-audio-video

Više detalja o Pickboxu možete doznati u našem video prilogu, kao i na službenoj stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Ne može se uplatiti preko aplikacije i nema nikakvog materijala za probu(na računalu ima). Bitno je,jer se dosta ljudi žali da kad ”bace ” sliku na TV sa računala,slika je jako loša,čak pikselizirana,bez obzira na izabranu rezoluciju. Inaće sama ideja je odlična,ali moraju poboljšati kvalitetu slke. Ipak,ovo je sve samo usputna stanica dok ne napokon ne dođe Netflix i kupi ih.

  2. Poštovani
    kupio sam LG 49UF778V sa webOS2 i ne podrzava PICKBOX aplikaciju, postavio za HR, prijavio TV… ali ništa od toga dok ostale aplikacije normalno podržava 24 sata, Index….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!