4K Ultra HDAudio-video uređajiQuantum Dot (QD)Samsung ElectronicsVijesti

Samsung lansirao novi SUHD televizor JS7200

samsung-suhd-js7200-header

Samsung Electronics je lansirao novog člana ovogodišnje SUHD serije televizora, model JS7200. Novi model, dostupan za sada samo na matičnom korejskom tržištu je dostupan u veličinama od 50″, 55″ i 50″, uz početnu cijenu od 2.300 am. dolara (oko 15.600 kn). Televizor će postepeno biti dostupan i na ostalim tržištima.

Prema dostupnim fotografijama, dizajn televizora je kombinacija postolja Y-oblika i klasičnog tankog okvira. Skošeni dizajn kao na top liniji JS9502 nije na ovom modelu implementiran. Model je opremljen Nano crystal colour tehnologijom za prikaz širokog raspona boja, a tu je i HDR za širok dinamički raspon slike.

Više detalja će biti poznato, a i publici interesantnije kada se ovi modeli našu na našem tržištu i njihova cijena bude poznata.

samsung-suhd-js7200-2

Izvor: Korea Herald

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!