Home » Vijesti » 4K Ultra HD » Samsung lansirao novi SUHD televizor JS7200

Samsung lansirao novi SUHD televizor JS7200

samsung-suhd-js7200-header

Samsung Electronics je lansirao novog člana ovogodišnje SUHD serije televizora, model JS7200. Novi model, dostupan za sada samo na matičnom korejskom tržištu je dostupan u veličinama od 50″, 55″ i 50″, uz početnu cijenu od 2.300 am. dolara (oko 15.600 kn). Televizor će postepeno biti dostupan i na ostalim tržištima.

Prema dostupnim fotografijama, dizajn televizora je kombinacija postolja Y-oblika i klasičnog tankog okvira. Skošeni dizajn kao na top liniji JS9502 nije na ovom modelu implementiran. Model je opremljen Nano crystal colour tehnologijom za prikaz širokog raspona boja, a tu je i HDR za širok dinamički raspon slike.

Više detalja će biti poznato, a i publici interesantnije kada se ovi modeli našu na našem tržištu i njihova cijena bude poznata.

samsung-suhd-js7200-2

Izvor: Korea Herald

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Je li skupa s ovim modelom tv-a dolazi i ova lipotica u plavom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*